HELTINNE: Hayden Panettiere er ikke som heiagjengledere flest.
HELTINNE: Hayden Panettiere er ikke som heiagjengledere flest.Vis mer

NRK3 lokker med heltinne

Mandag lanseres underholdningskanalen NRK3, med premiere på superserien Heroes, som forventes å bli minst like populær som Lost.

BILDESPESIAL: Heroes!


SEHER.NO: Serien "Heroes" handler om helt vanlige mennesker fra hele verden som oppdager at de ikke er så vanlige likevel. Faktisk har de superkrefter av svært variabel art.


Serien har sendestart på NRK3 mandag kveld, nærmere sagt klokken 20.45. Allerede før serien har kommet til mainstream-TV-Norge har mange fått med seg navnet, og da særlig også navnet Hayden Panettiere.


Den sexy 18-åringen har fått høy stjernestatus som følge av seriens popularitet. Hun spiller en heiagjengleder, som oppdager at hun har evnen til å heles fra nærmest hvilke som helst skader.


Andre helter er for eksempel Matt Parkman spilt av Greg Grunberg. Han er en politimann fra Los Angeles med dysleksi, som oppdager at han kan høre andres tanker. Og Nathan Petrelli i Adrian Pasdars skikkelse, politikeren og familiefaren som finner ut at han kan fly. 


I tillegg er det mange flere på en lang rolleliste. Felles for de alle er at det ikke er bare moro å oppdage at man har superkrefter. Og med tiden blir de dratt sammen i kamp mot en felles fiende. 


Se bilder fra den nye stjernespekkete serien i vår bildespesial!


LES OGSÅ: Her er Haydens hemmelighet