Torkjell Berulfsen:

- NRK vil ikke ha meg på TV

Torkjell Berulfsen ble kåret til årets mannlige programleder i 2007, nå vil ikke NRK ha ham på TV.

UTEN TV-JOBB: - Jeg har byttet kontor 30 ganger og flyttes stadig nærmere utgangen, sier Torkjell Berulfsen.  Foto: SCANPIX
UTEN TV-JOBB: - Jeg har byttet kontor 30 ganger og flyttes stadig nærmere utgangen, sier Torkjell Berulfsen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Torkjell Berulfsen (68) har reist verden rundt på NRK-innspillinger som «Edle dråper», «Berulfsens pengebinge», «Berulfsens fargerike» og «Berulfsens konspirasjoner». Han har også ledet programmer som Nitimen og Reiseradioen. I 2007 vant han Gullruten for beste mannlige programleder. Men nå har NRK stoppet to serier han jobbet med.

- Jeg jobbet med to TV-serier. Plutselig fikk jeg beskjed om å stoppe, og at NRK ikke hadde penger, forteller Torkjell til Se og Hør.

Nå skriver den norske programlederen snutter til «Radioselskapet» på P2.

- Jeg håper det ikke er fordi jeg er gammel og utbrukt, men at det er fordi NRK mangler penger. Jeg har et tilbud til dem: To TV-serier jeg vet blir minst like bra som mine tidligere.

- Jeg har byttet kontor 30 ganger, og flyttes stadig nærmere utgangen, sier Torkjell Berulfsen.

NRKs kulturredaktør Hege Duckert forklarer skrinleggingen av prosjektene slik:

- Berulfsen har laget mange gode serier for NRK, som vi er svært glade for. Som allmennkringkaster må vi stadig utvikle og fornye vårt tilbud til publikum. Det innebærer at vi har prioritert noen andre TV-serier dette året, sier Duckert til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Koht stjal gullruten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer