TRIO: Marte Stokstad, Per Sundnes og Jan Åge Fjørtoft er programledere under årets Melodi Grand Prix. Foto: FOTOGRAF TOM HANSEN AS
TRIO: Marte Stokstad, Per Sundnes og Jan Åge Fjørtoft er programledere under årets Melodi Grand Prix. Foto: FOTOGRAF TOM HANSEN AS Vis mer

NRK tause om eksklusiv MGP-jury

Vil ikke røpe hvem som sitter i fagjuryen.

Publisert
SEHER.NO: Nytt av året i Melodi Grand Prix er at «Sistesjansen» har blitt byttet ut til fordel for en fagjury, som eksklusivt skal bestemme hvem av de utslåtte delfinalistene som får bli med til finalen i Oslo Spektrum 11. februar.

Men hvem denne fagjuryen består av, velger NRK å holde for seg selv.

- Vi pleier aldri å gå ut med navnene på dem som sitter i den norske juryen under Eurovision Song Contest. På den måten unngår vi spekulasjoner om koblinger og påvirkning, og juryen får jobbe i fred, sier MGP-prosjektleder Stian Malme til VG.
 
Prosjektlederen røper imidlertid at juryen vil bestå av fire-fem personer.

Morten Thomassen, presidenten for Melodi Grand Prix-klubben, har lite til overs for at NRK velger å holde juryen hemmelig.

- Artist-Norge er veldig lite, så sånn sett burde NRK egentlig brukt en tilfeldig valgt folkejury. Jeg forstår ikke hemmelighetskremmeriet. Det bør være åpenhet rundt juryen, og de bør kunne stå for det de velger - foran folket, påstår han.

Første delfinalerunde går av stabelen på NRK i kveld. Sjekk ut Seher.nos store TV-guide for å finne ut når programmet starter!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rev av damene kjolen i MGP  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer