Isak Dreyer:

NRK svarer: - Har blitt misforstått

Isak Dreyers svar på selfangsten har ikke falt i god jord. Nå svarer statskanalen.

ANMELDT: «Farmen-kjendis»-vinner Isak Dreyer er anmeldt av dyreorganisasjonen NOAH etter å angivelig ha bedrevet selfangst med spyd. Selv benekter han dette. Video: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Isak Dreyer (28), som for tiden befinner seg på ekspedisjon på Grønland, har fått massiv kritikk etter at han forrige uke publiserte et blodig sel-bilde på Instagram.

Søndag kveld svarte Dreyer omsider på kritikken i en video på samme plattform. Der gjorde han det klart for følgerne sine at selen ble skutt med en rifle og ikke drept med et spyd. Han la også til at selen skal ha blitt hentet opp fra vannet med en stokk.

TV-profilens svar på kritikken har ikke falt i god jord hos dyrevernorganisasjonen NOAH - for dyrs rettigheter. Nå anklages han for å ha vært på ulovlig jakt.

- Ikke uvanlig

Siri Martinsen, veterinær og faglig leder i NOAH, får lagt frem Dreyers svar på det blodige bildet under seljakten. Hun er klar og tydelig på hva hun tenker:

- Det er forsåvidt ikke uvanlig at folk som viser frem ulovlig jakt eller skryter av det, i etterkant hevder at de ikke har gjort noe likevel, sier Martinsen til Se og Hør.

Se og Hør har forelagt Dreyer påstandene fra Siri Martinsen. Han har hittil ikke besvart våre gjentatte henvendelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer