NRK-stjernen dummet seg ut på skjult kamera

- Det er sjelden jeg har svettet så mye som da, sier Nadia Hasnaoui.

<strong>LANG FARTSTID PÅ TV:</strong> Nadia Hasnaoui har ledet en rekke programmer både på TV 2 og NRK, og hun har flere ganger portrettert Kong Harald og Dronning Sonja. Nå er hun aktuell med «Litt av et Liv» lørdager på NRK. Foto: Per Ervland, Seher.no
LANG FARTSTID PÅ TV: Nadia Hasnaoui har ledet en rekke programmer både på TV 2 og NRK, og hun har flere ganger portrettert Kong Harald og Dronning Sonja. Nå er hun aktuell med «Litt av et Liv» lørdager på NRK. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Nadia Hasnaoui nederst i saken! 


SEHER.NO: Lørdag er det duket for premiere på NRKs nye lørdagsunderholdning «Litt av et Liv», hvor Nadia Hasnaoui (47) inviterer spennende og anerkjente personer til studio hvor det blir rørende møter og morsomme tilbakeblikk.

- TV-seerne kan vente seg koselige, morsomme og overraskende møter med kjente folk fra kulturliv og næringsliv, og de kan vente seg gjester som byr veldig mye på seg selv, forteller hun til Seher.no.

I TV-serien kler Nadia seg ut med lang parykk og inviterer de forskjellige gjestene med skjult kamera, noe hun innrømmer var en pinlig oppgave.

- Det er det verste jeg har vært med på. Neida, men jeg synes skjult kamera er ganske grusomt selv, så jeg hadde vondt av å lure dem. Men jeg kan trøste alle med at det var jeg som dummet meg ut. Og jeg har lang, lys parykk og briller, så det er faktisk ikke alle som kjenner meg igjen. Vi får se hvordan publikum tar det – gjestene tok det i hvert fall veldig pent.


NRK-programlederen synes det å måtte dumme seg ut på TV var en slitsom affære.

- Jeg var veldig svett! Det er sjelden jeg har svettet så mye som da.

Selv om hun er programleder for i «Litt av et Liv», vil Nadia til gjengjeld helst ikke at noen skal vite alt om henne. Og hun er usikker på om hun hadde vært komfortabel som gjest i sitt eget program.

- Jeg tror det hadde blitt litt sterkt for å si det sånn. Jeg er veldig privat, men man kan by på seg selv og være personlig for det.

Nadia har marokkansk far og norsk mor, og sammen med moren flyttet hun til Norge da hun var fire år. I en årrekke hadde hun begrenset kontakt med faren, som blant annet ikke svarte på brevene hennes. Og NRK-profilen har blitt vant til at faren ikke er en del av hverdagen hennes.

- Han har jo aldri vært en del av min hverdag etter at jeg kom til Norge, så det er ikke noe annerledes nå enn det var før. Det er sånn man må akseptere, sier hun til Seher.no.


Hvordan tror du livet ditt hadde vært dersom du hadde vokst opp i Marokko?

- Det har jeg tenkt på mange ganger, du. Det hadde i hvert fall vært helt annerledes. Jeg har jo vokst opp i Norge og er en jente som liker å bestemme selv. Det hadde jeg kanskje ikke fått lov til da. Selv om jeg tror jeg hadde hatt et godt liv, så tror jeg det hadde vært veldig, veldig annerledes.

«Litt av et Liv» sendes på NRK1 på lørdager klokken 20.55. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lei seg for hatmailene  


[obj:media:9484]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer