VIL BLI PAPPA: Nå drømmer Stian Barsnes Simonsen om egne barn. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
VIL BLI PAPPA: Nå drømmer Stian Barsnes Simonsen om egne barn. Foto: Werner Juvik, Se og HørVis mer

NRK-Stian er verpesyk

Stian Barsnes Simonsen innrømmer at han gleder seg til han får egne barn.

SEHER.NO: - Å, ja! Det har jeg gjort lenge. Jeg gleder meg veldig til å få barn, sier Stian Barsnes Simonsen (28) i et intervju med kvinnebladet [mag].


- Du er rett og slett litt verpesyk?


- Ja, jeg er kjempeverpesyk. Hadde det vært opp til meg hadde vi startet produksjonen for lengst. Nå gjelder det bare å overbevise kona, sier Stian, som møtte kona Janicke (27) gjennom jobben.


NRK-programlederen forteller også at han er en romantisk fyr og at han fortsatt er hodestups forelsket i sin flotte kone.


- Jeg er veldig romantisk av meg, og var sikker på at Janicke var kvinnen i mitt liv. Jeg har alltid sagt jeg ville gifte meg stupid forelsket... Så da gjorde vi det. Det er ikke kritikk til noen. Heller ikke til min far og min stemor som giftet seg etter 18 års samboerskap. Men jeg ville si JA!, mens jeg var så forelsket at jeg holdt på å dø, liksom. Så får det heller briste eller bære. Men dette er det smarteste valget jeg noen gang har gjort, og jeg er ikke ett sekund i tvil om at vi har gjort det rette, svarer han på spørsmålet om hvorfor han giftet seg.


Barsnes Simonsen er for de fleste kjent fra barneprogrammene Reser, Amigo og Grand Prix Junior, og i intervjuet forteller han at det er barnet i ham som gjør at han trives så godt i jobben.


- For det første så elsker jeg å leke, selv om jeg er voksen. Jeg synger og danser og kan miste buksa uten at det gjør noe. Jeg hever meg ikke over barn, og synes ikke det er vanskelig å snakke med barn. De er veldig ærlige, og stiller du et dårlig spørsmål, så får du et dårlig svar. Det er alltid veldig utfordrende å jobbe med barn, sier han til [mag].