TØFT: Christian Strand synes at Signe aka "Sienna" og NRK er tøffe som tør ta den helt ut. Her ser man at "Sienna" er en tydelig fan av herr Strand... Foto: Faksimile NRK
TØFT: Christian Strand synes at Signe aka "Sienna" og NRK er tøffe som tør ta den helt ut. Her ser man at "Sienna" er en tydelig fan av herr Strand... Foto: Faksimile NRKVis mer

NRK-Sigrid skaper sjokkbølger

- Det høres ikke bra ut, sier Tjelta-manager. - Tøft at hun tør, mener kollega Christian Strand.

SEHER.NO: I rollen som sladderekspert Sienna Nilsen i NRK P3s nye nettsatsing "Coming Up!", har komiker Sigrid Bonde Tusvik (28) allerede rukket å sjokkere.

Programmet er fredagens store "snakkis" og omtales som en parodi på kjendisprogrammer som "God Kveld Norge". Det loves en rekke saftige kjendis-avsløringer.

Se reklamesnutt for "Coming Up!" nederst i saken!Men avsløringene er ikke ekte.

- Når man lager parodi er det viktig å ta litt ekstra i og være ekstra drøy, sier redaksjonssjef Barbara Jahn i NRK UNG til VG.

Likevel harseleres det med mye og mange i reklamesnutten for programmet, og blant personene som får "lide" er da Norges kulturminister Trond Giske, samt skuespiller Pia Tjelta.

"Ukas surfitte"
Tjelta har tidligere denne vinteren gått ut med krass kritikk mot nettsteder og medier som bruker bilder tatt fra sexscenene i hennes siste film "Varg Veum - Falne Engler". Og på grunn av dette blir skuespillerinnen kåret "Ukas surfitte" i P3tv-programmet.

I tillegg vises det også to sexklipp fra den ovenfornevnte filmen, samt et bilde fra en sexscene i "Lønsj", der Tjelta og motspilleren har samleie i en svært seksuelt eksplisitt stilling, mens hun sier "ikkje i rompå, ikkje i rompå".

Ifølge Tjeltas manager, Christina A. Ulrichsen, har hverken hun eller Pia kommentar til saken, men manageren virket likevel tydelig sjokkert da Seher fortalte om "reklamesnutten".

- Dette høres ikke bra ut, sa Ulrichsen i telefonen til Seher.no.

Aldri før publisert
Også kulturminister Trond Giske får gjennomgå i P3-sendingen.
Blant annet spøkes det med at det var kulturministeren som hadde sex på taket av Operaen åpningsdagen.

I tillegg omtaltes han som "Knulle-Trond" og har, sammen med Tjelta, blitt manipulert inn på det mye omtalte og aldri før redaksjonelt publiserte nakenbildet som umanipulert viser Rune Rudberg, en ukjent dame og en blå dildo i svært eksplisitte posisjoner.

Mens Giske selv ikke var tilgjengelig for kommentar, var det tydelig at hans kommunikasjonssjef, Hanne Gjørtz, ble sjokkert da Seher viste henne bildet av Giske og Tjelta.

- Oi sann, sa hun, og nektet å kommentere saken videre.

- Tøft at de tør
NRK-programleder Christian Strand er en av dem som kommer ut av "medvirkningen" i "Coming Up" med æren i relativt god behold.

Det er nemlig svært tydelig at Sigrid, eller "Sienna", synes godt om unge herr Strand.

Og programlederen selv synes det er svært tøft av P3-tv og Signe Bonde Tusvik å tørre å "ta den helt ut".

- Jeg synes det var morsomt. Jeg har ikke sett programmet før, men nå skal jeg sende Sigrid en tekstmelding og si at jeg synes det var bra. Det er tøft at de tør å ta den helt ut, sier Strand til Seher.no.

Seher har gjort flere forsøk på å innhente kommentarer fra Trond Giste og Rune Rudberg i forbindelse med denne saken.

Les mer om "Coming Up!" og Sienna på NRKs P3s egne sider

LES OGSÅ: - Hvem tok Rudberg-bildet?

Se Sigrid Bonde Tusvik ta helt av her: