NRK-programleder rundstjålet

Frode Søreide ble ranet i egen leilighet og utsatt for ID-tyveri.

UBEHAGELIG: For Frode Søreide og venninnen var det et sjokk for dem å finne ut at noen hadde tatt verdisakene deres mens de sov. Foto: NRK
UBEHAGELIG: For Frode Søreide og venninnen var det et sjokk for dem å finne ut at noen hadde tatt verdisakene deres mens de sov. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRK-profil Frode Søreide (32) har gjort stor suksess som programleder i serien «Solgt», men privat opplevde han for noen år siden det store marerittet, da han på selveste nyttårsaften ble ranet i eget hjem.

- Det var et sjokk! Jeg følte meg misbrukt og tråkket på. Det er ekkelt og krenkende å vite at noen har gått rundt i leiligheten din mens du selv ligger og sover, sier Søreide til Se og Hør Weekend.

En venninne av ham hadde sovet over på sofaen, og også hun hadde blitt frastjålet personlige eiendeler.

- Jeg hadde vært på fest hos gode venner i Oslo. Da festen var ferdig dro jeg hjem til min leilighet sammen med en venninne som skulle sove på sofaen, sier han til bladet.

Dagen etter oppdaget plutselig jenta at mobiltelefonen hennes var borte. Deretter oppdaget Frode at kredittkort og kontanter var borte. Det samme var fotokameraet og iPoden.

- Noen hadde ranet oss inne mens vi sov, sier Frode.

En uke senere var Forde på Geilo for å stå på ski.

- Da ringte telefonen fra Expert i Oslo, som lurte på om jeg hadde forsøkt å kjøpe varer for 30 000 kroner på et kredittkort som var forsøkt opprettet i mitt navn, forteller han.

Dette ble starten på en serie med svindelforsøk. Mannen som senere ble pågrepet for ugjerningene, viste seg å være en kjent for flere lignende handlinger.

- Jeg følte meg maktesløs, og trodde aldri noe slikt kunne skje med meg, innrømmer NRK-kjendisen.

Sjekk ut når «Solgt» går på NRK i Seher.nos store TV-guide her!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Overrasket av formfull stripper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer