NRK-program stoppet i siste liten

- Det var naturlig å stoppe det, sier prosjektleder Stig Karlsen.

TOK GREP: - Da vi hadde et humorinnslag der deltagerne sang «Rumpa mi» med D.D.E på japansk, var det naturlig å stoppe det, sier prosjektleder Stig Karlsen. Dette bilde er hentet fra et annet «Popstokk»-program. Foto: NRK
TOK GREP: - Da vi hadde et humorinnslag der deltagerne sang «Rumpa mi» med D.D.E på japansk, var det naturlig å stoppe det, sier prosjektleder Stig Karlsen. Dette bilde er hentet fra et annet «Popstokk»-program. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO: De siste fredagskveldene har programleder Erik Solbakken underholdt TV-seerne med musikkspørreleken «Popstokk». Men ett av programmene, der artistene Jenny Jenssen (47) og Benedicte Adrian (47), samt komikerne Gustav Nilsen (36) og Terje Sporsem (34) medvirket, ble for drøyt for NRK, skriver Her og Nå.

Ifølge ukebladet ville hverken teamet bak «Popstokk» eller NRK sende programmet på grunn av et innslag der kjendisdeltagerne fremførte norske hits på japansk. De ville nemlig ikke at TV-seerne skulle tro at de harsellerte med japanerne etter jordskjelvkatastrofen som nylig rammet landet.

- Når det er et land som er i krise, vil vi ikke tøyse med det. Da vi hadde et humorinnslag der deltagerne sang «Rumpa mi» med D.D.E på japansk, var det naturlig å stoppe det, sier prosjektleder Stig Karlsen til Her og Nå.
 
Det skal i utgangspunktet sendes åtte utgaver av NRK-programmet. Ifølge Her og Nå kan det hende at det utelatte premiereprogrammet fører til at det totalt blir sendt syv programmer. Til Seher.no opplyser derimot NRK at så ikke blir tilfelle.

- Det stemmer ikke at denne episoden er vraket. Den blir vist som siste episode, sier pressemedarbeider i statskanalen, Nathalie Sprus, til Seher.no.

NRK har uansett alt på det tørre, ettersom innslaget ble spilt inn før katastrofen rammet Japan.

- Det var jo godt ment og ble et artig innslag, men jeg har full forståelse for at de tok det bort, sier Terje Sporsem til Her og Nå.

11. mars kunne Seher.no avsløre at premieren av «Popstokk» ble utsatt i én uke på grunn av utvidede nyhetssendinger i forbindelse med katastrofen i Japan. Programmet Ari & Per ble også utsatt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ser du hvem sin sønn som melder været?