GRAVID: Lykken smiler for Carina Olset. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GRAVID: Lykken smiler for Carina Olset. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Carina Olset er gravid:

NRK-profilen venter sitt første barn

Fant lykken med Tor Øyvind Hovda i sommer. Nå er NRK-spydspissen gravid.

Publisert

Det bekrefter NRK-profilen (36) på Instagram. Der har Olset publisert et bilde av seg selv med voksende mage.

«Jeg flyttet inn alene. Flytter ut med en beboer i magen. Til våren blir vi tre», skriver Olset.

Det ble i sommer kjent at Carina Olset hadde funnet lykken med Hønefoss-spiller Tor Øyvind Hovda. Samtidig bekreftet NRK-profilen at de to hadde funnet lykken på Tinder.

- Vi møttes på Tinder i vår. Det satt like bra som scoringen til Pavard i åttedelsfinalen mot Argentina, det, fortalte Olset med, som vanlig, et stort smil.

Åpen om sykdommen

Olset har i mange år vært NRKs spydspiss i fotballsendingene, men har også vært innom både langrenn og blant annet Landsskytterstevnet.

Dagbladet møtte Olset foran sommerens fotball-VM. Da bekreftet hun at hun at livet var bra. Olset har vært åpen om at hun har den kroniske tarmsykdommen ulcerøs kolitt. På det tidspunktet gikk det også veldig bra med sykdommen.

I januar meldte en lykkelig Olset at prøveresultatene viste at hun var på normalen.

- Det er en kronisk lidelse jeg må leve med resten av livet. Men nå våkner jeg hver dag og har gode dager. Så jeg krysser alt jeg har og håper det varer. Jeg har sånn flyt om dagen. Det er deilig, smilte Olset.

Stort smil

Hun fortsatte:

- Jeg går inn i denne sommeren med tryggheten om at jeg har en kropp jeg kan stole på. Det kan jo hende det plutselig snur, men da tar jeg det når det kommer. Jeg har vært åpen om at det var helt jævlig da jeg var syk, og jeg kan være åpen om at det er helt fantastisk nå.

- Har det noen gang vært vanskelig å holde seg positiv?

- Nei, det er jo ikke vanskelig. Når man har vært syk sånn som meg, så har man møtt veggen. Men jeg er velsignet med en positiv innstilling, også er livet jævla mye artigere når man smiler og har det gøy, enn om man er sur, tror jeg. Derfor gjør jeg ting jeg vet jeg blir glad av - som for eksempel å jobbe med fotball, sier Olset.

Se og Hør har prøvd å komme i kontakt med Carina Olset tirsdag kveld. Hun har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

Denne saken er opprinnelig publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: Viser frem datteren for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer