Martin Beyer-Olsen:

NRK-profilen røper babynyhet

Komikeren har blitt pappa.

BLE PAPPA: Komiker Martin Beyer-Olsen røper i dagens podkastepisode av «Berrum & Beyer snakker om greier» at han er blitt pappa. Foto: Lise Åserud / NTB
BLE PAPPA: Komiker Martin Beyer-Olsen røper i dagens podkastepisode av «Berrum & Beyer snakker om greier» at han er blitt pappa. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

I dagens episode av podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier» deler komiker Martin Beyer-Olsen (39) en aldri så liten gladnyhet med lytterne.

Det gjør han i anledning at han beklager for at han ikke bisto podkastmakkeren og komikeren Lars Berrum (34) med å flytte i helgen.

- Det beklager jeg. Men jeg måtte dessverre dra på sykehuset sammen med kjæresten min og føde et barn. Så det har jeg brukt helgen på, å bli pappa. Jeg er faen meg pappa, avslører Beyer-Olsen, før Berrum er raskt ute med å gratulere den nybakte faren.

LUNSJ MED LILLI: Lilli Bendriss inviterer kjendiser over på lunsj i en ny serie på Dplay, og i første episode er det Ida Fladen som tar turen. Der får hun seg en stor overraskelse. Vis mer

Gleder seg

Videre kan Beyer-Olsen, som også er kjent fra en rekke NRK-produksjoner, forsikre om at alt har gått bra, og beskriver det å bli pappa som helt sinnsykt.

- Heldigvis fra første sekund tenkte jeg at dette kommer til å bli så gøy. Jeg gleder meg så mye til å være pappa. Man kan tenke på det, men man skjønner ikke hvordan det er før man er det, fortsetter komikeren.

Under podkasten er Beyer-Olsen ærlig om at han har fått en helt ny respekt for alle som jobber i helsesektoren etter fødselen.

Når det kommer til kjønn på babyen eller navn holder han imidlertid kortene tett til brystet og ønsker ikke å uttale seg om det.

Martin Beyer-Olsen har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

FAMILIE: Kristin og Dennis lettet på sløret om videre familieplaner. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Martin Beyer-Olsen har vært å se på tv i en årrekke. Sammen med podkastmakkeren Lars Berrum har han laget flere tv-programmer som «Berrum og Beyer», «Norske Fordommer» og «Strømmeland».

Under Humorprisen i fjor stakk komikerduoen også av med seieren for «Årets humorprogram» og «Årets morsomste podkast», for henholdsvis «Strømmeland» og «Berrum & Beyer snakker om greier».

Prisvinnende komiker

Beyer-Olsen har også vært å se i sesong tre av «Underholdningsavdelingen» og i «Nissene over skog og hei». I 2012 var han gjestekomiker i sesong syv og åtte av «Torsdag kveld fra Nydalen».

I tillegg har komikeren mottatt Stå opp-prisen i 2011 og Komiprisen i 2015 som «Årets mannlige tv-komiker». Han har også vært nominert til «Årets gjennombrudd» under Komiprisen i 2011, «Publikumsprisen» under Gullruten i 2015 og «Årets morsomste» under Komiprisen i 2015.

Beyer-Olsen har tidligere uttalt at han aldri hadde en drøm om å bli komiker før han ble tilbudt fast jobb som kosebamseselger med ansvar for Hordaland.

- Da tenkte jeg at det er bedre å ha prøvd å leve av kunsten enn å ende i blå skjorte og dressko resten av livet. Jeg lever fortsatt med håpet om at man kan leve av dette livet ut, fortalte han til Stand Up Bergen i 2016.

BLIR UTFORDRET: I den nye dplay-serien «Kongen befaler» må flere norske komikere må langt for å løse merkelige oppgaver. Video: Dplay / Jonas Scheie Hammer / Reporter: Thea Hope Vis mer

I samme intervju uttalte han seg også om hvordan det er å jobbe med Lars Berrum.

- Det er veldig bra. Vi har de samme verdiene og engasjementet for humor, så vi drar i samme retning samtidig som vi har de lengste diskusjonene på de minste ting. Men endelig var det en ekte lidenskap og det er tilfredsstillende, fortsatte han den gang.

LES OGSÅ: «Intim» tabbe - endret sønnens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer