STOR SORG: Jeannette var gravid i femte måned da legene oppdaget at babyen var død. Til Se og Hør sier hun at det er det tøffeste hun har opplevd. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
STOR SORG: Jeannette var gravid i femte måned da legene oppdaget at babyen var død. Til Se og Hør sier hun at det er det tøffeste hun har opplevd. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør Vis mer

NRK-profilen mistet sitt ufødte barn

- Det var en vanskelig tid, sier «Brennpunkt»-programleder Jeannette Platou.

SEOGHØR.NO: For mange er Jeannette Platou (43) et kjent TV-fjes. Hun er aktuell som programleder for NRK-programmet «Brennpunkt».

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Jeanette Platou. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Jeanette Platou. Foto: Se og Hør Vis mer

Det er fire år siden Platou opplevde marerittet hun selv kaller for «det vanskeligste som har skjedd i livet hennes».

– I 2011 var jeg gravid i femte måned, og på ultralyd oppdaget de plutselig at babyen var død. Et døgn senere satte de i gang fødselen. Det var en vanskelig tid for oss, sier hun i et stort intervju i nyeste nummer av Se og Hør.

Heldigvis for Platou har livet også vært fullt av positive opplevelser. Sammen med ektemannen, Jens Mellbye (44), har hun barna Casper (10), Ella (7) og Noah (3).

Det er 17 år siden de to møtte hverandre. Etter seks år fridde han til Platou.

– Vi hadde vært sammen i seks år da Jens fridde. Vi lå og solte oss på et svaberg på Hurumlandet. Plutselig snudde Jens seg rundt, så rett på meg med sine utrolig blå øyne og spurte: «Vil du gifte deg med meg».

- Selvsagt svarte jeg ja. Bryllupet hadde vi i Hemsedal påsken året etter.

 

 


LES OGSÅ: Deler hemmeligheten bak sitt 13 år lange ekteskap