NRK-profil drømmer om bryllup med Ingrid Alexandra

- Jeg skal bli den første brune Oslo-borgermesteren og prinsen!, sier Kashfa King Gashamura humoristisk til Klassekampen.

SATSER HØYT: NRK-profil Kash King forteller til Klassekampen at han både drømmer om å bli Oslos første mørke ordfører - og gifte seg med prinsesse Ingrid Alexandra.
Photo: Tor Gunnar Berland/ Stella Pictures
COPYRIGHT FAME FLYNET NORWAY Foto: FameFlynet Norway
SATSER HØYT: NRK-profil Kash King forteller til Klassekampen at han både drømmer om å bli Oslos første mørke ordfører - og gifte seg med prinsesse Ingrid Alexandra. Photo: Tor Gunnar Berland/ Stella Pictures COPYRIGHT FAME FLYNET NORWAY Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Kashfa King Gashamura (24) forteller til fredagsutgaven av Klassekampen - med glimt i øyet - at han har fremtidsplanene klare:

PRINSESSE: Ingrid Alexandra fotografert i 2012.  Foto: Julia Naglestad / Det kongelige hoff
PRINSESSE: Ingrid Alexandra fotografert i 2012. Foto: Julia Naglestad / Det kongelige hoff Vis mer

- Alt er planlagt. Og det hele ender med ordførervervet i Oslo som 50-åring. Da har jeg gjort masse kreativt med film, TV og musikaler. Det er derfor jeg nå må lese meg opp på sammfunnsfag, og etterhvert studere noe statsvitenskap.

- Jo, og så skal jeg gifte meg med Ingrid Alexandra. - Jeg skal bli den første brune Oslo-borgermesteren og prinsen. For den dritten som kommer, den tåler jeg. Ikke noe problem.

Kashfa King, bedre kjent som Kash King, har i tillegg til å ha vært programleder på NRK Super også hatt roller i både «Hotel Cæsar», NRK-miniserien «Taxi» og spilt Mowgli i «Jungelboken» på Det Norske Teateret.

I høst avslørte han overfor Seoghør.no at han hadde funnet lykken med Henriette Lie, men overfor Klassekampen forteller 24-åringen at han nå er blitt singel igjen.

LES OGSÅ: Se så like Ingrid Alexandra og Mette-Marit er!