NRK-profil ble mamma

Susann Michaelsen fødte sitt første barn.

DOBBEL BLEIESKIFT: NRKs Susann Michaelsen har en datter på ett år, men gjør klar for mer bleieskift når nummer to popper ut om noen måneder. Foto: NRK
DOBBEL BLEIESKIFT: NRKs Susann Michaelsen har en datter på ett år, men gjør klar for mer bleieskift når nummer to popper ut om noen måneder. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRK-sportens Susann Michaelsen (38) ett av livets store øyeblikk da hun på tirsdag ble mamma for første gangen.

38-åringen og samboeren, Jan Woldehagen (35), har dermed fått sitt første felles barn. Det sjarmerende lille nurket, ei jente, skal hete India Sofie.

Den stolte TV-profilen har lagt ut følgende melding på sin Facebook-profil, hvor den nyfødte babyen er avbildet:

–  Her er vårt lille mirakel. Skjønner ikke helt at dette nurket er vårt!? Men India Sofie ligger nå her og koser med happy og forvirret mor. Etter at jeg har hatt timer i ørska og pappa og India alenetid, har jeg endelig en kosestund. Jippi, og vi gleder oss til fremtiden med verdens beste pappa og mann, skriver hun.


Blant gratulantene er NRK-kollegaer Anne Rimmen (30), Ida Nysæter Rasch (27) og Ingerid Stenvold (4).
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Susann Michaelsen er gravid  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer