Einar Håndlykken og Veronica Westhrin:

NRK-profil bekrefter forhold

De to telemarkingene Veronica Westhrin og Einar Håndlykken har blitt et par.

I ET FORHOLD: NRK-profilen er i et forhold med Odd-leder Einar Håndlykken. Foto: Ole Kaland / NRK
I ET FORHOLD: NRK-profilen er i et forhold med Odd-leder Einar Håndlykken. Foto: Ole Kaland / NRK Vis mer
Publisert

Telemark har fått et nytt kjendispar i Odd-leder Einar Håndlykken (45) og NRK-profil Veronica Westhrin (39). Det skriver Telemarksavisa.

Ifølge avisen har paret datet en stund.

NY KJÆRESTE: Odd-leder Einar Håndlykken og NRK-profil Veronica Westhrin har blitt kjærester. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
NY KJÆRESTE: Odd-leder Einar Håndlykken og NRK-profil Veronica Westhrin har blitt kjærester. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Vis mer

- Ja, vi er kjærester, sier paret til TA, uten å kommentere saken ytterligere.

Se og Hør har vært i kontakt med Westhrin og Håndlykken som ikke ønsker å kommentere saken.

SAMMEN: Slik ble Live Nelvik og Tore Sagen kjærester. Video: NRK Vis mer

Spaniatur

Paret har vist seg mer og mer offentlig sammen, og NRK-profilen har også fulgt med kjæresten til Spania under Odds treningsleir. De ankom også Odd-awards i Ibsenhuset sammen for noen uker siden, melder TA.

Begge har røtter fra Telemark. Håndlykken er oppvokst i Telemarks største drabantby, Gulset i Skien. Westhrin flyttet hjem igjen til Kragerø etter å ha vært NRKs USA-korrespondent i Washington D.C.

STOLT KJÆRESTE: «Kompani Lauritzen»-aktuelle Mayoo Indiran tok med seg kjæresten da han dukket opp på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch Vis mer

Westhrin er et profilert ansikt for de som har fulgt NRKs nyhetssendinger de siste årene. Etter å ha vært korrespondent siden 2018, vendte hun tilbake til Norge og Kragerø i 2021.

– Det har vært et voldsomt nyhetstrykk denne perioden, og jeg føler meg utrolig privilegert som har fått være korrespondent her i USA i en av de mest spennende tider i moderne amerikansk historie. Samtidig merker jeg allerede at det ikke er like mye trykk nå, så kanskje er dette en fin periode å søke nye muligheter på, fortalte hun til Medier 24 etter at det ble kjent at hun ikke skulle bli i USA.

Les også: Slik går det etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer