NRK-profil anklages for bløff

Den tidligere topp-politikeren Åslaug Haga føler seg misbrukt av Christian Borch.

ANKLAGES FOR LØGN: Åslaug Haga mener NRK-profil Christian Borch lyver om at de har spist lunsj sammen, der hun skal ha kommet med uttalelser om Senterpartiet. Foto: SCANPIX
ANKLAGES FOR LØGN: Åslaug Haga mener NRK-profil Christian Borch lyver om at de har spist lunsj sammen, der hun skal ha kommet med uttalelser om Senterpartiet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRK-profil Christian Borch anklages av den tidligere Senterparti-lederen Åslaug Haga for å bløffe.

- Jeg spiste nylig lunsj med Åslaug Haga. Hun sa at hvis hun hadde vært Sp-leder i dag, ville hun brutt ut av regjeringen og søkt borgerlig samarbeid, uttalte Borch til avisa Fædrelandsvennen ifølge Dagbladet.

Haga reagerer kraftig på Borchs uttalelser, og sier at hun aldri har spist lunsj med Dagsrevyen-ankeret.

- Han er en kjent mann, vi hilser når vi treffes. Men jeg har altså aldri hatt lunsj med ham, og jeg har aldri ment eller sagt det han påstår jeg har sagt. Jeg liker ikke å bli misbrukt på denne måten, og jeg synes det er ganske fantastisk at en av landets mest respekterte journalister kan si sånt på en offentlig møte, sier den tidligere Sp-lederen til Fædrelandsvennen.

Christian Borch presiserer at lunsjen han referer til var et fellesarrangement for noen år siden der han møtte Haga, og NRK-profilen omtaler beskyldningene om løgnen som snøstorm i en tekopp.

- Jeg har i hvert fall ikke ment å si det bevisst. Jeg har ikke ment å framstille det som at Åslaug Haga har avslørt overfor meg at Sp har hatt til hensikt å bryte ut av det rødgrønne samarbeidet, sier Christian Borch til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett henne før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer