TRAVEL: Elin Ruhlin Gjuvsland og eks-mannen er begge journalister og svært travle mennesker. Det gjorde det vanskelig å finne tid til å være kjærester. Foto: Per Ervland / Seher.no
TRAVEL: Elin Ruhlin Gjuvsland og eks-mannen er begge journalister og svært travle mennesker. Det gjorde det vanskelig å finne tid til å være kjærester. Foto: Per Ervland / Seher.no Vis mer

NRK-paret går hvert til sitt

Travelt familieliv ødela ekteskapet for Elin Ruhlin Gjuvsland og Jan Petter Saltvedt.

Publisert
SEHER.NO: Like før jul 2002 giftet paret seg på den norske ambassaden på Sri Lanka. Sommeren etter valgte Elin Ruhlin Gjuvsland (37) og NRK-sportens Jan Petter Saltvedt (43) også å få kirkens velsignelse over ekteskapet, og holdt en stor bryllupsfest på Nes i Hedemark.

Ti år etter bryllupet på Sri Lanka har paret valgt å gå hvert til sitt. I fjor fortalte Elin, kjent fra NRK-programmene «Forbrukerinspektørene» og «Krafttaket», til Se og Hør at travelt familieliv gjorde det vanskelig for de to å finne tid til å være kjærester.

- Vi har det utrolig travelt og får ikke mye tid til å være kjærester nå. Men jeg tror neppe vi er alene om å ha det sånn, sa hun til bladet den gang.

Les mer om bruddet i Se og Hør Weekend som er i salg fra i dag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørt da hun kom alene til festen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer