Live Nelvik blir mamma igjen:

NRK-paret blir foreldre for tredje gang

Tore Sagen og Live Nelvik venter barn.

FORELDRE FOR TREDJE GANG: NRK-paret Live Nelvik og Tore Sagen venter sitt tredje barn. Her er paret avbildet sammen på «The Book of Mormon»-premieren i Oslo. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
FORELDRE FOR TREDJE GANG: NRK-paret Live Nelvik og Tore Sagen venter sitt tredje barn. Her er paret avbildet sammen på «The Book of Mormon»-premieren i Oslo. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): NRK-profilene Live Nelvik (35) og Tore Sagen (37) skal bli foreldre sammen for tredje gang.

Det kunne Live Nelvik røpe fra scenen under årets Costume Awards på Gamle Logen i Oslo torsdag kveld.

- Vil dere høre en hemmelighet? Jeg er gravid!,sa hun og la til:

- Det var ikke planlagt. Så mye kan jeg si. Men det er sånt som skjer når man blir full og sovner, flirte hun fra scenen.

Forrige gang NRK-paret annonserte at de ventet barn, gjorde Live Nelvik det i direktesendt radio. Som gjest i «P3morgen» i september 2015, kom hun med den private avsløringen.

Og da fødselen var vel overstått omtrent fire måneder senere, annonserte Tore Sagen begivenheten da han gjestet «I kveld med Ylvis LIVE».

Saken fortsetter under:

KONFRANSIER: Live Nelvik på scenen under Costume Awards på Gamle logen i Oslo torsdag kveld hvor hun røpet babynyhet. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
KONFRANSIER: Live Nelvik på scenen under Costume Awards på Gamle logen i Oslo torsdag kveld hvor hun røpet babynyhet. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Oppkalt etter oldemor

Fra før av har paret altså to barn, nærmere bestemt døtrene Liv og Elsa, som ble født i henholdsvis 2012 og 2016.

Det populære NRK-paret giftet seg for øvrig på Hukodden Strandrestaurant på Bygdøy i Oslo i august 2013.

Da Se og Hør møtte Live Nelvik på NRKs høstlansering i 2016, avslørte hun hvem yngstedatteren er oppkalt etter.

- Hun heter Elsa. Nelvik Sagen. Hun er ikke oppkalt etter Elsa i «Frost», selv om veldig mange tror det. Det er synd at den filmen kom akkurat da dette barnet dukket opp. Men hun er oppkalt etter en oldemor, som er 95 år, fortalte hun den gang.

- Slapp unna tøybleier

Mens Live Nelvik gikk gravid med barn nummer to, spilte hun inn NRK-programmet «Live redder verden. Litt». Under innspillingen måtte hun leve mest mulig miljøvennlig i to måneder.

I et intervju med Se og Hør i 2016 innrømmet Nelvik at den sammenfallende timingen mellom miljøprosjektet og graviditeten var ganske heldig:

- Jeg hadde så flaks at hun eldste har slutta med bleier, og hun yngste ble ikke født under innspillingen. Så jeg slapp unna tøybleier. Og menskopp, som jo også er det nye innenfor «menstrausjonsindustrien», når man er gravid. Så ja, jeg slapp de to tingene, fortalte hun den gang.

Klipp fra TVNorge-programmet «Brille»: Programleder Harald Eia ber ekteparet Live Nelvik og Tore Sagen kysse. Vis mer Vis mer

Da datteren Elsa var bare et par måneder gammel, stilte Live Nelvik opp på Gullruten-pressekonferanse med babyen i kulissene. Våren 2016 var NRK-profilen nemlig nominert til flere Gullruten-priser.

- Det er første gang, så det er livets første pressekonferanse for hennes del. Jeg har noen kollegaer som passer på henne nå, og hun lager ikke en lyd. Hun er stille og rolig, sa Nelvik til Se og Hør.

I samme intervju fortalte hun at livet som fersk tobarnsmor gikk strykende:

- Det går veldig fint. Det går helt strålende, jeg er hjemme og koser meg, sa Live Nelvik.

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer