Henning Olstad:

NRK P1-profilen er død

Henning Olstad ble 53 år gammel.

DØD: NRK P1-profilen Henning Olstad er død. Foto: Jon-Annar Fordal
DØD: NRK P1-profilen Henning Olstad er død. Foto: Jon-Annar Fordal Vis mer
Publisert

Henning Olstad gikk bort som følge av hjerneblødning forrige lørdag, 29. oktober. Han ble 53 år gammel. Det melder Journalisten.

- Vi er i sorg etter å ha mistet en svært god kollega som ble borte så altfor tidlig, skriver programsjef i NRK Region Midt, Line Gevelt Andersen, i et minneord skrevet på vegne av kolleger, ifølge Journalisten.

- Med hans bortgang har vi mistet en av våre aller beste radiostemmer. Og vi i NRK har vi mistet en særdeles god og flink kollega, skriver Andersen videre.

NRK P1-profilen fikk en kreftdiagnose i 2021, men fortsatte å lage radio under hele sykdomsperioden - selv i de periodene han var innlagt på sykehus.

BISETTES: Skuespiller Frøydis Armand, som døde 11. oktober, bisettes torsdag formiddag fra Vestre gravlund Nye Kapell. Reporter: Elise Violeta Ness Aksnes. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Henning Olstad har bakgrunn fra blant annet Dagbladet og Oppland Arbeiderblad, før han havnet i NRK. Han ledet P1s aktualitetsmagasin Her og Nå fra 1998.

Olstad ble senere redaksjonssjef i Her og Nå, og var de siste åra redaksjonssjef og kanalsjef i P1+.

LES OGSÅ: Store livsendringer etter innspillingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer