Sophie Elise Isachsen:

NRK med klar beskjed

NRK ønsker ikke å kommentere saken i særlig stor grad.

NEKTER Å SVARE: NRK ønsker ikke å svare på stormen rundt Sophie Elise Isachsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NEKTER Å SVARE: NRK ønsker ikke å svare på stormen rundt Sophie Elise Isachsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag publiserte influenser og NRK-profil Sofie Steen Isachsen (28), bedre kjent under influensernavnet Sophie Elise, et bilde på Instagram.

På det nevnte bildet, som ble slettet kort tid etter, var hun avbildet med en venninne, hvor sistnevnte holdt en liten pose i hånden, med et hvitt innhold.

«Livet blir cirka en milliard ganger morsommere når man bare gir faen», skrev hun til bildet.

NRK varslet mandag at de skulle ta en prat med Isachsen.

TAUS: Sophie Elise Isachsen la ut et bilde på Instagram og slettet det rett etterpå. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi ønsker å ha en grundig prat med Sophie Elise før vi uttaler oss. Har ikke noen kommentar utover det, sa fungerende redaktør i NRK Underholdning, Christina Rezk Resar, til Se og Hør.

Nå er praten tatt. Det melder VG.

- Vi har i dag snakket med Sophie Elise. Det aktuelle bildet er ikke tatt i NRK-sammenheng eller postet på noen av NRKs plattformer, så det blir ikke riktig at vi skal kommentere det, sier Christina Rezk Resar, fungerende redaktør i NRK Underholdning i en e-post.

- Gitt de opplysningene Sophie Elise har gitt oss, så får ikke dette konsekvenser for samarbeidet mellom henne og NRK, og podkasten kommer som planlagt på torsdag.

«VIXEN»: Ryktene har svirret rundt Oskar Westerlin og Sophie Elise Isaksen. Vi har spurt hva som foregår. Video: Klaus Fjellro. Reportere: Kine Falch / Jonas Hammer Vis mer

Kringkastingsrådet opplyser tirsdag ettermiddag til Se og Hør å ha mottatt klager fra 540 personer om Sophie Elise, knyttet til det aktuelle bildet. Det er en kraftig økning fra mandag, da det var registrert totalt 31 klager.

Se og Hør har siden søndag forsøkt å komme i kontakt med Sophie Elise Isachsen og venninnen, for en kommentar, uten hell.

LES OGSÅ: Brudd med kjendissønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer