Line Elvsåshagen:

NRK-Line onanerer tre ganger om dagen i en uke: - Jeg har på alarm

I programmet «Line fikser kroppen» tester Line Elvsåshagen ut om det å onanere ofte faktisk gjør deg lykkeligere.

Line Elvsåshagen (27) tar for seg kroppskomplekser i nytt NRK-program «Line fikser kroppen». Foto: NRK
Line Elvsåshagen (27) tar for seg kroppskomplekser i nytt NRK-program «Line fikser kroppen». Foto: NRK Vis mer
Publisert

31. oktober er det premiere på det nye programmet «Line fikser kroppen» på NRK.

Programleder Line Elvsåshagen (27) har i den anledning postet bilder på Instagram der hun forteller de 140 000 følgerne sine at hun denne uka har sin egen «onaniuke».

- Jeg startet med det for noen dager siden, og det funker! Det er helt fantastisk. Jeg merker at jeg er mye mer avslappa, smiler mer, er gladere og sover bedre. Dette er utelukkende positive dager for meg, sier Elvsåshagen til Se og hør.

Har satt onani-alarm

Elvsåshagen har funnet forskning som viser at man blir mer avslappet, får et bedre sexliv og at det sendes flere lykkehormoner til hjernen dersom man onanerer ofte. Hun skal derfor onanere tre ganger om dagen denne uka.

- Jeg har på en onani-alarm. Den ringer i hytt og pine når jeg er på jobb, når jeg er ute og når jeg er hjemme. Da må jeg ta meg en liten pause, sier hun.

Hun forteller at det ikke har vært noen problemer med å ta seg onani-pauser. Den eneste gangen hun ikke har fulgt alarmen var på flyet.

- Onani-alarmen ringte på flyet, men jeg kunne ikke legge meg ned og onanere på den lille, stinkende dassen der.

Saken fortsetter nedenfor.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 21.10.2015 - DETTE ER FLAUT: I episode fire av «Line jorda rundt» må Line Elvsåshagen sjekke gutter på stranda i Australia. Det går ikke så bra, skal vi tro programlederen. Video: NRK Vis mer

- Ingen eksplisitte vagina-bilder

Onaniuka vil bli vist i episode fire av «Line fikser kroppen», men seerne vil kun få se Elvsåshagen før og etter hun har onanert.

- Det blir ingen eksplisitte vagina-bilder, men jeg kommer ganske heseblesende ut en gang.

Programmet som sikter mot unge jenter tar utgangspunkt i en kroppsdel i hver episode, og tar opp komplekser mange har rundt den. Det vil blant annet dreie seg om ansikt, pupper, mage, underliv, rumpe og lår.

Saken fortsetter under bildet.

Programleder Line Elvsåshagen håper programmet vil inspirere jenter til å bli bedre kjent med kroppen sin. Foto: Kristin Granbo/NRK
Programleder Line Elvsåshagen håper programmet vil inspirere jenter til å bli bedre kjent med kroppen sin. Foto: Kristin Granbo/NRK Vis mer

- Jentetissen er ikke skamfull

- Jeg håper seerne blir inspirert av programmet, og blir bedre kjent med kroppen sin. Kanskje de begynner å onanere mer, eller hvis de ikke har gjort det før så blir de kanskje nysgjerrige og vil prøve. Man må jo ikke bli en onanimaskin, men det er sunt å ta mer på seg selv, sier Elvsåshagen.

Hun forteller at hun opplever at mange jenter føler skam rundt sitt eget underliv.

- Mange er redd for sin egen tiss, og det å bli kjent med den er kjempeviktig! Jeg er virkelig lei av at jentetissen skal være skamfull og bli kalt for stygg.

Elvsåshagen forteller at å gjennomføre onaniuka er noe av det mest gærne hun har gjort på TV hittil, men at hun likevel synes det er noe veldig naturlig med det. Selv kaller hun seg for en «onaniaktivist».

- Gutter snakker om runking hele tiden, mens jenter nevner ikke onanering i det hele tatt. Jeg synes det er synd at jenter skal gå glipp av så mye bra.

LES OGSÅ: Lothepus er bannlyst av Vinmonopolet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer