«Norges tøffeste»:

NRK klippet vekk dette

Det hyggelige øyeblikket mellom Sondre Lernes og Brage Gåsvær kom ikke på tv-skjermen.

KLINER TIL: Sondre Lernes og Brage Gåsvær delte et vennskapelig kyss i badestampen. Foto: NRK
KLINER TIL: Sondre Lernes og Brage Gåsvær delte et vennskapelig kyss i badestampen. Foto: NRK Vis mer
Publisert

NRKs «Norges tøffeste» er i gang for fullt og deltakerne som er igjen har tatt seg halvveis gjennom sesongen. To av de som er igjen er Sondre Lernes (28) og Brage Gåsvær (23).

I løpet av sesongen har seerne fått se vennskap blomstre mellom de forskjellige deltakerne, men skal vi tro de selv ble folk enda bedre venner enn det som kommer fram på skjermen.

Til Se og Hør kan både Lernes og Gåsvær fortelle at de to ble gode venner under oppholdet på Albuskjell, til tross for at det kanskje ikke virker sånn.

«NORGES TØFFESTE»: NRK valgte å klippe bort dette kysset. Video: «Norges tøffeste»/NRK Vis mer

Delte et kyss

Så gode venner ble de at de faktisk delte et kyss eller to da gjengen fikk tilgang på badestamp. Det er når Se og Hør spør om det har vært noen flørting mellom deltakerne at Lernes forteller om hendelsen.

- Det ble vel kysset på tv, men det vet jeg ikke om kommer i serien. Det var meg og Brage det, forteller han og legger til:

- Det var noe nussing i en badestamp. Når Postgirobygget og kjærlighet står på i bakgrunnen så var det bare å bjuda på.

Lernes er tydelig på at det absolutt ikke lå noe romantisk bak kysset, bare godt kameratskap.

Gåsvær bekrefter kysset når Dagblader spør han om det.

- Vi kysset jo. Det var ikke klining, men er man gode kompiser så kan må få et lite suss her og et suss der. Det er ikke noen «big deal».

NRK bekrefter overfor Se og Hør at de ikke bruker klippet. Grunnen er at fokuset lå på en annen deltaker i den aktuelle scenen.

- Vi er i den heldige situasjonen at vi har mye gull på tape som ikke blir med når mange timer opptak skal ned på få minutt. Når det gjelder scenen i stampen handler den mest om en av de andre deltakerne, og vi ville ha hovedfokus på henne, sier prosjektleder for «Norges tøffeste», Solveig Håland.

FØRST UT: Det er tid for den aller første triellen i denne sesongen av «Norges tøffeste», og denne gangen er det tre sterke kvinner som kjemper mot hverandre. Reporter: Kine Falch. Video: Madeleine Liereng / NRK Vis mer

Dusjet sammen

Se og Hør spurte også Lernes om det var noe annet som ikke har kommet med på tv. Han forteller at han og Gåsvær også dusjet sammen. I en tidligere episode mistet nemlig deltakerne tilgang på vann, og måtte håndtere store mengder fiskeslo.

Da de omsider fikk tilbake vannet på Albuskjell var det flere som var ivrige på en dusj.

- Jeg sto inni en dusj og Brage sto utafor og ventet. Så jeg lettet nå bare på gardina og sa han fikk komme inn med meg, så fikk vi tatt litt miljøvennlig dusjing, så fikk han av seg fiskeslo-lukta litt fortere. Var bare god bonding det, forteller Lernes.

Gåsvær bekrefter også denne hendelsen overfor Se og Hør.

ISOLAT: Det vil straffe seg å gjøre det dårlig i den nye sesongen av «Norges tøffeste»! Video: Rød Løper/NRK Vis mer

- Ja, vi sto og dusjet sammen. Det kom jo ikke med. Faen, det lukta jo fisk og helvete og dusjene var fulle av folk. Jeg bare: «Fuck it, Sondre, jeg kommer inn til deg».

Både Lernes og Gåsvær er tydelige på at det bare er vennskap mellom dem.

LES OGSÅ: Ny knusende beskjed

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer