NRK-kjendis tatt for å være lesbisk

- Hun kom gående mot oss med én dame i hver arm, forteller Anne Grosvold.

I LESBE-DRAMA: - Hun var tydeligvis av den oppfatningen at jeg også likte jenter, sier Anne Grosvold til Norsk Ukeblad om den noe spesielle Vietnam-turen. Her er hun sammen med Ronny Kristoffersen i «Anne & Ronny møter 8 med vilje» i Kongo. Foto: Anne & Ronny/NRK
I LESBE-DRAMA: - Hun var tydeligvis av den oppfatningen at jeg også likte jenter, sier Anne Grosvold til Norsk Ukeblad om den noe spesielle Vietnam-turen. Her er hun sammen med Ronny Kristoffersen i «Anne & Ronny møter 8 med vilje» i Kongo. Foto: Anne & Ronny/NRK Vis mer
SEHER.NO: Det skal kanskje en del til for å målbinde NRK-programlederen Anne Grosvold (60). Men jobbturen til Saigon i Vietnam sitter garantert lenge i 60-åringens minne.

Ifølge Norsk Ukeblad var NRK-veteranen på tur med kollega Ronny Kristoffersen da sjåføren kjørte dem til et bordell. Vietnameseren trodde at fotografen var Annes bror, og mente at han burde få seg en omgang med asiatisk kvinner.

- Han var overbevist om at jeg skulle introdusere Ronny for den seksuelle verden, sier Grosvold til Norsk Ukeblad.

Men det ventet flere overraskelser for NRK-stjernen.

- På innsiden ble vi møtt av bodellmammaen som kom gående mot oss med én dame i hver arm. Hun var tydeligvis av den oppfatningen at jeg også likte jenter, forteller Anne Grosvold til bladet.

Det var selvsagt ikke det minste fristende for Grosvold å ta imot tilbudet. 60-åringen har nemlig vært gift med NRK-mannen Truls Bakke i mange år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Savner ikke talkshowtiden