NRK-Jenny rundlurte Dorthe & co

- Vi kommer nok til å være ekstra varsomme fremover, forteller God kveld, Norges redaksjonssjef.

BLE LURT: - Da reporteren ringte NRK, satte de over til den rette prosjektleder i NRK som så svarte slik vi har sitert i vår sak, sier redaksjonssjef i «God kveld, Norge», Bård Eriksen. Foto: TV 2
BLE LURT: - Da reporteren ringte NRK, satte de over til den rette prosjektleder i NRK som så svarte slik vi har sitert i vår sak, sier redaksjonssjef i «God kveld, Norge», Bård Eriksen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Mandag ble det kjent at Jenny Skavlan fortsetter sin programlederkarriere i NRKs nye humorkonsept «Tweet4tweet», sammen med Hasse Hope og Øyvind Vogt. Programmet, som har premiere på nyåret, tar for seg uka gjennom ytringer i sosiale medier.

Da Skavlan avslørte nyheten på nettstedet Twitter, la hun også ved et bilde av det som angivelig var Hasse Hopes kontrakt. I kontrakten kom det blant annet frem at han krevde cottage cheese og bacon, og at han ikke fikk parodiere eller kontakte Dan Børge Akerø.

Lite visste Dorthe Skappels redaksjon «God kveld, Norge» om at dette var en tullekontrakt. Det endte i saken «NRK tvinger Skavlan til å fjerne Twitter-bilde», skriver Dagbladet.

«God kveld, Norge» trodde det var prosjektleder Eirik Sandberg de hadde snakket med. Det var det imidlertid ikke. De hadde nemlig snakket med Øyvind Vogt, som i intervjuet utga seg for å være Sandberg.

- Da reporteren ringte NRK, satte de over til den rette prosjektleder i NRK som så svarte slik vi har sitert i vår sak. Humor er humor, men vi kommer nok til å være ekstra varsomme med Jenny og Hasse fremover, sier redaksjonssjef i «God kveld, Norge», Bård Eriksen, til Dagbladet.

Til avisen forteller Øyvind Vogt at de kom på ideen fordi det eneste de har kontraktsfestet er at de skal gjennomføre stunts for å kapre unge seere...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Datteren går i Dorthe Skappels fotspor