MANGLET: Hovedrolleinnehaver Nils Ole Oftebro sitt navn manglet i rulleteksten til den første episoden av NRK-serien Mammon. - En feil, sier NRK.
MANGLET: Hovedrolleinnehaver Nils Ole Oftebro sitt navn manglet i rulleteksten til den første episoden av NRK-serien Mammon. - En feil, sier NRK.Vis mer

NRK innrømmer Oftebro-tabbe

Mer trøbbel for storsatsingen «Mammon».

GODE KRITIKKER: Anmelderne lot seg fascinere av Mammon, og trillet gode karakterer på terningen.
GODE KRITIKKER: Anmelderne lot seg fascinere av Mammon, og trillet gode karakterer på terningen. Vis mer

SEOGHØR.NO: Den nye norske thrillerserien «Mammon» hadde onsdag premiere på NRK. Og på to dager har serien allerede rukket å få mye spalteplass - både positiv og negativ.

Kritikerne trillet gode karakterer til serien, og hele 997.000 TV-seere fikk med seg premieren. Men i etterkant stormet kritikken. Mange av seerne mente lyden var vanskelig å høre, dialogene var kunstige, og handlingen var urealistisk.

Da første episode var ferdig, fikk også observante seere med seg at hovedrolleinnehaver Nils Ole Oftebro (69) sitt navn manglet i rulleteksten. Det er en glipp, ifølge NRK.

- Det er rett og slett skjedd en feil. Han står i alle rubrikker, omtaler og annet materiale, og han er med i rulletekst på de andre episodene, sier presseansvarlig Helene Amlie til Seoghør.no.

Oftebro sitt navn manglet også i rulleteksten til episoden som ble lagt ut på nett-TV.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Etter at Seoghør.no var i kontakt med Amlie, forteller hun at feilen er blitt rettet opp, og at en ny versjon er lastet opp i NRKs nett-TV-spiller.

En feil som «Mammon»-produsent Vegard Stenberg Eriksen tidligere har beklaget, var at undertekstene fra NRKs tekst-TV-side 777 ikke var synkronisert helt med dialogen.

- Det var selvfølgelig ikke bra. Dette skal vi få rettet opp i, sa han tidligere til VG.

Seoghør.no har fredag vært i kontakt med Nils Ole Oftebro, som ikke ønsker å kommentere saken.

«Mammon» sendes mandager klokken 21.30 på NRK1.

LES OGSÅ: Brukte egen sykdom i Mammon