- NRK ga meg sex-nekt

Sigrid Bonde Tusvik måtte på jentedate i sitt nye sjekkeprogram.

SEXY SIENNA: Ifølge Sigrid får tv-seerne se henne fra en helt ny side i programmet «Sigrid søker kjæreste». Her er hun som rollefiguren Sienna.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
SEXY SIENNA: Ifølge Sigrid får tv-seerne se henne fra en helt ny side i programmet «Sigrid søker kjæreste». Her er hun som rollefiguren Sienna. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Onsdag ettermiddag var flere av landets største tv-profiler samlet, da NRK holdt deres årlige høstlansering, hvor alle de nye programsatsingene ble presentert.

Humordronningen Sigrid Bonde Tusvik (30) er blant dem som får sitt eget tv-program denne høsten.

Det er imidlertid ikke komedie den flotte blondinen skal fronte i år.

I programmet «Sigrid søker kjæreste» tar nemlig 30-åringen på seg å teste alle datingformer som finnes, i forsøk på finne drømmemannen.

Og selv om hun avviser at hun kommer til å bli «den nye Pia Haraldsen», innrømmer tv-profilen overfor Seher.no at hun er ganske desperat.

- Jeg er ganske desperat, selvfølgelig. Jeg hadde jo vært singel i tre og et halvt år, humrer hun.

Selv om det blir både tårer og pinlige stunder, avviser Sigrid at det blir noen «hete scener» mellom henne og sjekkerne på skjermen.

- Nei, NRK ga meg sex-nekt, så sånn sett er det ikke noen sånne scener, dessverre, humrer hun.

30-åringen vil heller ikke avsløre om hun fant drømmemannen gjennom programmet, men innrømmer at det kom mange positive ting ut av sjekkingen.

- Det som er så utrolig fint med å ha vært på datern med 40 forskjellige menn, er at du kommer hjem og plutselig er glad for å være singel igjen, humrer hun.

Ifølge Sigrid er ikke den nye tv-satsingen et program ala «Ungkaren» eller «Pia og Jasmin», men heller et forsøk på å vise den ekte siden av det å være singel.

- Programmet er en hyllest til det å være singel. Og så tenkte jeg at jeg skulle vise det ekte singellivet, for det er skikkelig tøft. Det er ikke sånn at man får kandidater utdelt i det virkelige liv, sånn som i andre sjekkeprogrammer. Jeg vil være ærlig og vise hvor hardt det egentlig er. Det er jo livsfarlig å være singel, man dør faktisk tidligere enn dem som er i parforhold. Så jeg forsøker på en måte å gi den vanlige kvinnen og mannen i gata håp, humrer hun til Seher.no.

Og komistjernen har måttet gjennom litt av hvert i forsøk på å finne «den rette».

- Noe av det mest crazy jeg gjorde var vel da jeg var på jentedate. Det var veldig hyggelig faktisk. Hun sjekket meg opp helt vanvittig bra. Jeg ble dritsjarmert og livredd for at jeg var lesbisk. Da hadde jeg jo tatt feil i 30 år liksom, men nei...Det verste var vel kanskje likevel speeddating i Danmark, der det var russere, franskmenn og irer som datet meg. Jeg er så utrolig dårlig i engelsk, så der følte jeg meg skikkelig dust. Og så gråt jeg litt på en hyttetur da,  fordi det var så fælt å være på singelltur med Turistforeningen helt alene med 25 andre mennesker du egentlig ikke kjenner. Man føler seg bare helt dust, forteller hun.

Ifølge Sigrid, som tidligere har fått mye oppmerksomhet for rollen som sexy og munnrappe «Sienna», får hun også anledning til å vise frem fra en litt annen side enn før.

- Ja, jeg er ikke så morsom eller beinhard i dette programmet. Jeg er litt mer følsom og trist. Jeg synes hvertfall at singellivet kan være forferdelig trist. Det verste er ensomheten, og det å ikke kunne ligge inntil et menneske. Jeg går rett i kjellern ved flere anledninger. Men jeg håper dette blir morsomt, ærlig og følsomt, og så tror jeg kvinner og menn kan kjenne seg igjen i det, fortelle hun til Seher.no.

«Sigrid søker kjæreste» skal sendes på NRK3 på onsdager, og har premiere i september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg blir sjarmert av tafsing