FAVORITT? Ifølge en ansatt i NRK, skal artisten Mira Craig ha gode vinnersjanser i årets Grand Prix. Foto: Anders Myhren / Seher.no
FAVORITT? Ifølge en ansatt i NRK, skal artisten Mira Craig ha gode vinnersjanser i årets Grand Prix. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

NRK-ansatt avslørte Mira som favoritt

Avslørte intern Grand Prix-informasjon på internett...

SEHER.NO: For et par uker siden kunne Seher.no avsløre at det i årets Melodi Grand Prix ligger an til å bli duell mellom Mira Craig (27) og Maria Haukaas Storeng (30).

Det har den siste måneden blitt spekulert mye i hvilke artister som skal delta i låtskriverkonkurransen, men NRK har foreløpig ikke ville bekrefte noen av navnene - inntil nå.

I dagens VG kommer det nemlig fram at en NRK-ansatt tirsdag kveld la ut en tråd på homonettstedet Gaysir.no, hvor han skrev at han via sin jobb har hørt alle neste års bidrag, og at han har størst tro på balladen og vinnersjansene til Mira Craig.

Flere av forumdeltagerne skal ha reagert på innlegget, og etter at tråden ble slettet, skal en av Gaysir-brukerne ha fortalt om episoden på et eget Grand Prix-forum på NRK.nos egne nettsider.Meldingen ble senere slettet av NRK noen timer senere.

Den NRK-ansatte det skal være snakk om, ønsket ikke å kommentere saken til VG, men prosjektleder for markedsføringen av Melodi Grand Prix, Asbjørn Haga, sier at han anser episoden som en spøk.

- Slik vi tolker det har han tullet om dette inne på Gaysir, i lys av alle spekulasjonenne i mediene, deriblant VG, Det er uheldig at han gjorde det, men slik jeg velger å tolke det, er det kun en spøk fra hans sisde. Men det er uheldig å tulle med det, helt klart , sier Aga.

Grand Prix går av stabelen med første delfinale på Ørland Hovedflystasjon den 8. januar, 2010. Finalen finner sted i Oslo Spektrum den 6.februar.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767, eller send SMS/MMS med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg elsker deg masse