NRK: - Fantastiske tall

Statskanalen storfornøyd med seertallene til «Valens rikskringkasting».

JUBLER: Statskanalen jubler over seertallene, og stempler dem som fantastiske. Foto: NRK
JUBLER: Statskanalen jubler over seertallene, og stempler dem som fantastiske. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag hadde Kristian Valen premiere med sitt nye TV-program, «Valens rikskringkasting», på NRK.

Programmet hadde hele 937.000 seere, noe kanalen er svært fornøyd med.


- Det er fantastiske tall, sier Wenche Gjendem i NRK Forskning til Seoghør.no.

Tallene er nok også Valen selv fornøyd med. Komikeren fortalte nylig til Seoghør.no at innspillingen av programmet bød på større problemer enn antatt.

- Det har vært en veldig hard vei. Vi har hatt mye krangling. Jeg kan si det rett ut. Men det er mer løsningsmessig. Når du kommer til en ny plass, har man alltid barnesykdommer med i alle samarbeid. Det er mange ganger man tenker at faen, dette gidder jeg ikke mer, og de har sikkert tenkt akkurat det samme, sa han til Seoghør.no.

Tallene til tross, programmet fikk lunkne anmeldelser av VG, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad, som alle rullet treere etter premieren av «Valens rikskringkasting». Samtidig ga Aftenposten programmet terningkast fem.

Valen svarte selv på kritikken i Stavanger Aftenblads kommentarfelt, men etter å ha opplevd at innleggene hans ble fjernet, sendte han en e-post til en ansatt i avisen og ba han om å legge innlegget inn igjen.

- Det at Stavanger Aftenblad slakter det jeg gjør er ikke noe nytt. Det har de gjort med alt jeg har gjort i 15 år. Bare leit at de gjør det igjen på det jeg mener er feil grunnlag og mer på et personlig plan, skrev Valen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vi har hatt mye krangling[obj:media:10820]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer