Nøtt til å feste

Kjendisene feiret Danse-Kristian ut i de sene nattetimer. Se de elleville festbildene!

GULL I MUNN: Kristian har fått smaken på gull.
GULL I MUNN: Kristian har fått smaken på gull. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Var bare nøtt til å vinne!


SEHER.NO: Kristian Ødegård var i lykkerus etter at han og partneren Alexandra Kakurina stakk av med førsteplassen i ”Skal vi danse” fredag. Kristian holdt rundt pokalen som et lite barn, mens han festet med fiffen på utstedet Yatzi i Oslo utover natten.


LES MER: Alt om den nervepirrende finalen!


- Det skal være deilig å ta en skikkelig fest i kveld, uten å måtte tenke på at jeg skal opp og danse i morgen, sier en lykkelig Ødegård til VG etter showet.


Alexandra droppet festen


Humorkongens dansepartner, Alexandra Kakurina, fikk ikke nyte gullrushet lenge. Hun måtte rekke flyet klokken 07.00 morgenen etter for å delta i danse-VM! Men Kristian sørger for at hun skal få smake gullet senere.


- Vi kommer nok til å ha en privat feiring også, forteller Ødegård til seher.no.


Rett i jobb


- Det skal bli godt å kjenne den normale tilværelsen igjen, sier Kristian og lukker øynene.


LES MER: Susann forbereder seg på husmortilværelsen


Men hvilepausen blir ikke lengre enn tre dager, for til tirsdag begynner Kristian å spille inn "TV 2-nøttene" med kollega Espen Echbo. Allikevel håper han å kunne fortsette å danse.


- Jeg har lyst til å holde det vedlike og beholde motivasjonen, sier Kristian tankefullt før han griper champagneglasset og tar med seg flaska...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer