TRAGEDIE: Tre av barna til Danmarks rikeste mann ble drept i terroren på Sri Lanka. Her er Anders Holch Polvsen og hans kone Anne fotografert i 2011. Foto: Alex Tran / Aller Media
TRAGEDIE: Tre av barna til Danmarks rikeste mann ble drept i terroren på Sri Lanka. Her er Anders Holch Polvsen og hans kone Anne fotografert i 2011. Foto: Alex Tran / Aller Media Vis mer

Anders Holch Povlsen:

Notorisk mediesky. Dette vet vi om Danmarks rikeste

Tragedien rammet på verst tenkelig vis for Anders Holch Povlsen.

Publisert

Mandag morgen gikk det danske selskapet Bestseller ut med den forferdelige nyheten om at barna til deres danske eier, Anders Holch Povlsen (46), var blant de drepte i terroren på Sri Lanka. Sammen med sin kone Anne hadde Povlsen fire barn, men tre av dem ble altså drept i de grufulle angrepene som så langt har krevd 290 liv.

Paret hadde de tre barna Alma, Astrid, Agnes og Alfred. For bare få dager siden la et av parets barn ut et bilde på Instagram av det som skulle være en idyllisk påskeferie på Sri Lanka.

Logg inn!

For å se denne siden må du være logget inn

Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du

registrere deg her. Det er helt gratis.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer