TRAGEDIE: Tre av barna til Danmarks rikeste mann ble drept i terroren på Sri Lanka. Her er Anders Holch Polvsen og hans kone Anne fotografert i 2011. Foto: Alex Tran / Aller Media
TRAGEDIE: Tre av barna til Danmarks rikeste mann ble drept i terroren på Sri Lanka. Her er Anders Holch Polvsen og hans kone Anne fotografert i 2011. Foto: Alex Tran / Aller Media Vis mer

Anders Holch Povlsen:

Notorisk mediesky. Dette vet vi om Danmarks rikeste

Tragedien rammet på verst tenkelig vis for Anders Holch Povlsen.

Mandag morgen gikk det danske selskapet Bestseller ut med den forferdelige nyheten om at barna til deres danske eier, Anders Holch Povlsen (46), var blant de drepte i terroren på Sri Lanka. Sammen med sin kone Anne hadde Povlsen fire barn, men tre av dem ble altså drept i de grufulle angrepene som så langt har krevd 290 liv.

Paret hadde de tre barna Alma, Astrid, Agnes og Alfred. For bare få dager siden la et av parets barn ut et bilde på Instagram av det som skulle være en idyllisk påskeferie på Sri Lanka.

I Danmark blir dødsbudskapet mottatt med sorg, og familien har bedt om fred og ro i den kommende tiden. Flere medier velger derfor å fokusere på Holch Povlsen-familien, som de siste tiårene har vært noen av verdens rikeste mennesker.

Logg inn for å bruke tjenesten!

For å se dette innholdet eller bruke tjenesten må du være logget inn med en aID-bruker.
Det er helt gratis!

aID benyttes bl.a. på Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.