Nøt kjærligheten på sørlandsidyll

Tone og Aksel er fortsatt like forelsket...

PÅ SØRLANDET: Tone og Aksel har nytt feriedager på sørlandsparadisene Tjøme og Kragerø den siste tiden.  Foto: montasje
PÅ SØRLANDET: Tone og Aksel har nytt feriedager på sørlandsparadisene Tjøme og Kragerø den siste tiden. Foto: montasje Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke kunne flere Seher.no-lesere fortelle at de hadde observert Norges nye superpar - popstjernen Tone Damli Aaberge (21) og skuespiller Aksel Hennie (33) hånd i hånd på ferieparadiset Tjøme i Vestfold.

- De så veldig forelsket ut. De gikk rundt i Spar-butikken på Tjøme mens de diskuterte hva de skulle ha til middag, sa et av øyenvitnene til Seher.no.

Og til tross for at Tone nylig skrev på bloggen sin at hun er ekstremt travel om dagen og  "nesten ikke husker hvordan leiligheten hennes ser ut", tok hun seg likevel litt ekstra tid til å nyte sommeren, sørlandskysten og sin nye kjæreste forrige helg.

Ifølge ukebladet Se og Hør skal paret ha tilbragt en romantisk helg på eksklusive Quality Spa & Resort i idylliske Kragerø.

Og at de to fortsatt er svært forelsket var veldig tydelig, da de nesten ikke klarte å holde hendene unna hverandre og stadig kysset og klemte, skriver ukebladet.

Ifølge NRK.no skal Tone også ha innrømmet forelskelsen da hun var på besøk på Norges speiderforbunds landsleir nylig.

- Det er godt å være forelsket, skal popstjernen ha uttalt.

Tone og Aksel hadde imidlertid godt selskap i Kragerø. Også Tones gode "Idol"-makker Alejandro Fuentes befant seg nemlig i sørlandsbyen, da han holdt konsert med sine "Hallelujah"-partnere Espen Lind, Kurt Nilsen og Askil Holm.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Norske menn drømmer om Tone!