- Northug vant ikke de første skirennene sine han heller

Carina Dahl røk ut etter kveldens mest sexy opptreden. Se video!

UTE AV MGP: Carina Dahl røk ut av MGP under lørdagens delfinale på Ørland. Overfor Seher.no avslører "Guns & Boys"-sangerinnen at hun gjerne stiller i sangkonkurransen igjen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
UTE AV MGP: Carina Dahl røk ut av MGP under lørdagens delfinale på Ørland. Overfor Seher.no avslører "Guns & Boys"-sangerinnen at hun gjerne stiller i sangkonkurransen igjen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervju med Carina Dahl nederst i saken!

ØRLAND (SEHER.NO):  25 år gamle Carina Dahl var kveldens desidert mest sexy, da den første delfinalen i årets MGP gikk av stabelen på Ørlandet hovedflystasjon lørdag kveld.

"Guns & Boys"-sangerinnens forrykende sceneopptreden var imidlertid ikke nok til å sende henne videre i musikk-konkurransen, og sammen med Sichelle og Gatas Parlament måtte 25-åringen si takk for seg etter lørdagens show.

Seher.no snakket med den flotte 25-åringen kort tid etter at NRK-sendingen var over, og Carina avviste da at hun var lei seg over MGP-exiten.

- Jeg vil bare si at Northug vant ikke de første skirennene sine han heller. Jeg synes dette har vært enormt gøy å være med på. Jeg er superfornøyd, sier Carina til Seher.no.

25-åringen tror heller ikke det er noe hun kunne gjort annerledes for å komme videre i konkurransen.
 
- Det er ikke noe jeg kunne ha gjort annerledes. Målet mitt var å kose meg på scenen. Jeg var litt stresset på prøvene, og jeg klarte å kose meg hundre prosent, smiler hun.
 
Tidligere på dagen kunne Carina fortelle at hun slet med sår hals, og hadde fått snakkeforbud kvelden før. Ifølge 25-åringen var imidlertid stemmen "på plass" under lørdagens opptreden.
 
- Nei, jeg tror det gikk greit. Jeg er jo litt sånn kronisk hes, så det er litt av stilen min. Jeg følte at det gikk bra, sier hun, og avslører samtidig at hun gjerne stiller i MGP igjen:


- Jeg synes dette eventyret har vært helt fantastisk, så får jeg sjansen igjen stiller jeg absolutt.

Disse gikk videre etter lørdagens delfinale på Ørland:

Til finalen:
Åste & Rikke - Not That Easy (Ah-Åh Ah-Åh)
Helene Bøksle - Vardlokk

Til Sistesjansen:
Sie Gubba - Alt du vil ha
Use Me - Daisy

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   - Jeg var sikker på at vi var ferdige

Se videointervju med Carina Dahl nedenfor:[obj:media:9297]