Northug som Zlatan?

En ung og arrogant medieyndling. Slik lyder omtalen av Petter Northug Jr. i svensk presse...

NORGES ZLATAN?: Petter Northug Jr. stemples som arrogant i svensk presse! Foto: SCANPIX
NORGES ZLATAN?: Petter Northug Jr. stemples som arrogant i svensk presse! Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Norges nye langrennsstjerne Petter Northug Jr. (21) blir i svensk presse sammenlignet med den arrogante fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (25).


Og söta bror holder ingenting tilbake i sin omtale av den nybakte verdensmesteren...


- Petter er skisportens og Norges svar på Zlatan. En ung, arrogant medieyndling, som sier akkurat hva han mener, og som helst avgjør på et spektakulært sett, skriver Johan Flick i Aftonbladet ifølge Her og Nå.


Men selv om Zlatan er en av Sveriges aller største idrettsstjerner, er han også kjent for sine provoserende uttalelser og sin arrogante væremåte. Blant annet har han tidligere hevdet at det John Carew gjør med en fotball, kan han gjøre med en appelsin.


Men våre gode naboer har jo sine grunner til å mislike langrennsstjernen! Allerede før ski-VM hisset Northug opp svenskene ved å kalle en av deres løpere, Thobias Fredriksson, for halvfeit.


Og det hele toppet seg da Northug knuste verdenseliten på stafetten i VM, og karakteriserte rennet som et "barneskirenn".


Men foreløpig er det ingen tvil om hvem av de to som er mest arrogant. Da Zlatan forlovet seg med kjæresten, og fikk spørsmål om hva han ga i gave, svarte han:


- Hon fick Zlatan! 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer