Petter Northug:

Northug heller bensin på ryktebålet

- Vi er jo sammen.

SPEKULASJONER: Petter Northug setter fyr på romasneryktene mellom han og artist Carina Dahl, igjen. Foto: NTB Scanpix, Instagram
SPEKULASJONER: Petter Northug setter fyr på romasneryktene mellom han og artist Carina Dahl, igjen. Foto: NTB Scanpix, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Petter Northug (32) er en damemagnet er det ingen tvil om. Likevel har det lenge svirret rykter om at han skal ha funnet kjærligheten med artist Carina Dahl (32).

Grunnen er de tilsynelatende flørtende bildene de stadig publisere av hverandre i sosiale medier.

En rekke ganger har duoen imidlertid avkreftet ryktene, og med tiden har flere og flere skjønt at det bare er et morsomt vennskap mellom de to.

Nylig klarte likevel Northug å sette fart på ryktene igjen.

- Vi er jo sammen

I et intervju med avisen Fædrelandsvennen, der Northug blir konfrontert med bildet som Carina publiserte i påsken av de to, svarer nemlig skihelten følgende på spørsmålet om han er singel:

- Vi er jo sammen, men jeg ser jo at det er et veldig åpent forhold, lo han til avisen.

Journalisten stiller det samme spørsmålet igjen, og undrer seg over hvorfor Carina svarte nei på samme spørsmål. Hun ble nemlig også konfrontert med kjæresteryktene, noe hun besvarte med en bastant avkreftelse.

Ny-typen 🐥@jantelov1 #skiforbundet #ol2022 #livet

Et innlegg delt av Carina Dahl Official (@carinadahl)

Det virker ikke som om Northug har fått med seg dette intervjuet, for han hadde følgende svar å komme med da han ble konfrontert med Dahls uttalelser:

- Å ja, ok. Da må det ha skjedd ting, svarte Northug glisende.

Dahl kunne nemlig svare svært avkreftende på om det er noe mellom hun og idrettshelten. Overfor Se og Hør skriver hun følgende i en tekstmelding søndag:

- Jeg trodde jeg og Petter var enige om at dette var hemmelig, vitser hun.

Hun har flere ganger sagt at de bare er venner, noe hun også gjorde under Palmesus-festivalen i Kristiansand denne helgen. Hun og Petter har hengt sammen ved en rekke anledninger, og har kjent hverandre i flere år.

Sist Se og Hør møtte Dahl, svarte hun også avkreftende på at det var noe mellom hun og skihelten. Hun snakket også åpent om alle ryktene som går om henne generelt.

- Ifølge nettroll får jeg betalt reisene mine av menn, jeg og vennene mine er tydeligvis luksusprostituerte og jeg skal tydeligvis ha vært sammen med en hel skokk av kjendismenn siden jeg ble singel. Det er helt tragisk. Du får reist steder til 1500 kroner, det er jo ikke en hel formue når du er barnløs og singel, sa hun i et intervju.

Flørtepus

Dette er ikke er første gang Northug har besvart romanseryktene med Carina Dahl, og det er heller ikke første gang han er blitt koblet til en profilert dame.

Blant tidligere «Paradise Hotel»-deltakere, modeller og idrettsstjerner, ble det i fjor voldsomt spekulert på om skistjernen hadde fått øynene opp for den tidligere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (22).

Kort tid etter at Snøløs hadde imponert stort med sin deltakelse i «Farmen», var det flere som la merke til at de to, over en lengre periode, hadde hyppig likt hverandres bilder på Instagram, og også begynt å følge hverandre.

Snøløs kunne imidlertid avkrefte ryktene da Se og Hør møtte hun på finalefesten til programmet i desember.

- Han begynte å like bildene mine og følge meg, så da tenkte jeg «ja greit, da får jeg følge tilbake, da», det er viktig å være hyggelig, sa hun, og la til at Northug ikke var hennes type.

FLØRT?: «Farmen»-deltager Amalie Snøløs snakker ut om ryktene om henne og Petter Northug. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Ny bok

Romanserykter eller ei, ser det tilsynelatende ut til at Northug storkoser seg med singeltilværelsen.

Til høsten kommer storsjarmøren ut med ny bok der han blant annet lover at flere damehistorier vil bli delt, samt sin egen versjon av fyllekjøringen som han skapte store overskrifter med i mai 2014.

- Det er mange «eksperter» og «bedrevitere» som har fortalt omverdenen hva jeg har tenkt og hva som har motivert meg i karrieren. Nå er det på tide at alle som har fulgt meg får vite hva jeg virkelig tenker og føler, sa Northug til VG.

LES OGSÅ: Punget ut for falske testikler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer