North West overrasket i mammas klær

Se bildet som smelter hjertene til millioner av Kardashian-fans!

LITEN FASHIONISTA: Stilsansen til Kim Kardashian og Kanye West har tilsynelatende smittet over på datteren North, som ikke har noe imot å snoke i mammas klesskap.   Foto: Splash News
LITEN FASHIONISTA: Stilsansen til Kim Kardashian og Kanye West har tilsynelatende smittet over på datteren North, som ikke har noe imot å snoke i mammas klesskap. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Datteren til stjerneparet Kanye West (39) og Kim Kardashian (35), tre år gamle North West, er for lengst blitt en liten «fashionista».

Berømte designere sender kostbare plagg til det berømte sjarmtrollet, og mamma Kim kler henne gjerne opp i antrekk som matcher enten henne eller pappa Kanye. Treåringen skal også ha en egen skredder og stylist til disposisjon.

Tidligere i år skrev nettstedet Life&Style at lille North har en garderobe som er verdt hele åtte millioner kroner. Likevel har treåringen tilsynelatende ikke nok med sitt eget klesskap.

Denne uken delte nemlig Kim Kardashian et overraskende blinkskudd av datteren med Instagram-følgerne sine. På det morsomme bildet ligger en smilende North på gulvet - med et par lårhøye støvletter i sølv trædd på de små beina sine.

Didn't think it would happen this soon...my baby girl stealing my shoes. At least she has good taste #Balenciaga

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Saken fortsetter nedenfor.

I mors fotspor - bokstavelig talt

Og «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har etter alt å dømme ingenting imot at datteren snoker i den eksklusive garderoben hennes.

- Jeg hadde ikke trodd at dette skulle skje så fort... Lille jenta mi som stjeler skoene mine. I det minste har hun god smak, skriver Kim til bildet.

Bildeteksten følges av flere smileys som ler så tårene spruter, og en emneknagg som informerer om at støvlettene er fra designermerket Balenciaga.

Ifølge nettstedet TheHuffington Post har Balenciaga-støvlene en prislapp på drøyt 12 600 kroner,

Hva synes du om bildet av North i Kims designerstøvler? Gi din mening nederst i saken!

Dette er for øvrig ikke første gang det oppstår en slags stilforvirring mellom mor og datter. Tidligere i år delte Kim Kardashian et søtt Instagram-bilde med fansen, der hun og North er iført matchende fletter og 90-tallsinspirerte choker-halsbånd.

Saken fortsetter nedenfor.

Girls day!

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- North har bedre stil enn oss

12 timer etter at det søte bildet av North med de eksklusive «sjumilsstøvlene» ble publisert, hadde bildet fått drøye 1,5 millioner likerklikk.

Huffington Post har også latt seg begeistre av bildet og omtaler det som «fullstendig hysterisk morsomt». Nettstedet mener at det oppsiktsvekkende fottøyet er slående:

- Vi har alltid visst at North West har bedre stil enn oss, men dette tar designer-kaka, påpeker moteredaktør Jamie Feldman humoristisk.

Også motemagasinet ELLE mener at North West passer godt inn i sin berømte mors støvler.

- Joda, de passer ikke helt og er definitivt lengre enn treåringen er høy, men Nori bærer dem så godt at det ikke spiller noen rolle, skriver assisterende redaktør Alyssa Bailey.

MATCHER: Kim Kardashian og lille North blir stadig avbildet i lignende antrekk. Her er begge iført sorte bikerjakker ute i Tarzana, California i fjor.   Foto: Broadimage
MATCHER: Kim Kardashian og lille North blir stadig avbildet i lignende antrekk. Her er begge iført sorte bikerjakker ute i Tarzana, California i fjor. Foto: Broadimage Vis mer

Hva synes du om bildet av North i Kims designerstøvler? (Avsluttet)

LES OGSÅ: Slettet Instagram-kontoen etter kjeft fra eksen