BURSDAGSBARNET: North West fylte fire år 15. juni, og ble feiret med både kaker og ballonger. Det er likevel ventet en større fest på et senere tidspunkt. Foto: Snapchat /
BURSDAGSBARNET: North West fylte fire år 15. juni, og ble feiret med både kaker og ballonger. Det er likevel ventet en større fest på et senere tidspunkt. Foto: Snapchat /Vis mer

Kim Kardashian og North West:

North West ble overrasket på fireårsdagen

- Gratulerer så mye til mini-meg!

(Dagbladet): I går fylte Kim Kardashian (36) og Kanye Wests (40) datter North fire år, og i den anledning var familien samlet for storstilt bursdagsfeiring i Los Angeles.

Og sin vane tro nølte ikke «Keeping up with the Kardashian»-stjernene med å dele bilder på sosiale medier.

Blant annet har Kourtney og Khloe Kardashian delt bilder via Snapchat, hvor man kan se at bursdagsbarnet ble overrasket med kake, i tillegg til en stor ballongoppsats i familiens eget hjem.

BALLONGOPPSATS: North West i familiens hjem i forbindelse med bursdagen. Foto: Kourtney Kardashian / Snapchat
BALLONGOPPSATS: North West i familiens hjem i forbindelse med bursdagen. Foto: Kourtney Kardashian / Snapchat Vis mer

For mor Kim ble dagen naturligvis ekstra emosjonell, og via sin egen offisielle nettside har 36-åringen delt en videomontasje, som blant annet inneholder en rekke tidligere klipp av datteren.

- Du skal ikke bli noe eldre? Du blir ikke høyere? Jeg vil at du skal forbli liten for alltid, ok? sier Kim Kardashian i ett av klippene.

- Elsker deg

Kim, som også har sønnen Saint (18 mnd) med ektemannen Kanye, ga i tillegg uttrykk for hvor fort tiden går når det kommer til barna og deres oppvekst.

- Gratulerer så mye til mini-meg! Jeg kan ikke forstå at du er fire år allerede. Jeg elsker deg så høyt, Northie, heter det i beskrivelsen av videoen.

Også mormor Kris Jenner delte en bursdagshyllest til barnebarnet.

- Gratulerer med dagen til vår vakre, morsomme og smarte elskling. (...) Det gir meg så mye glede å få se deg vokse opp, jeg elsker deg lille engel, skriver hun på Instagram.

Skal har større fest

Ifølge Daily Mail var gårsdagens markering bare en forsmak på den store feiringen som paret vil arrangere for deres førstefødte på et senere tidspunkt.

En større fest vil bli holdt, og feiringen skal bli fanget på kamera og vises på realityserien «Keeping up With The Kardashians».

KAKE: North West ble overrasket med kake på den store dagen. Foto: Snapchat
KAKE: North West ble overrasket med kake på den store dagen. Foto: Snapchat Vis mer

Tradisjon tro sparer heller ikke Kardashian-familien på noe når det kommer til å arrangere bursdager.

I fjor var temaet for Norths bursdagsfeiring Disney, hvor foreldrene blant annet hadde leid inn skuespillere utkledd som prinsesser. Selskapet var en felles feiring for North og og hennes kusine Penelope, som begge var utkledd som havfruer for anledningen.

De to bursdagsbarna hadde fått hver sin spesiallagde kake, med bilde av dem selv som prinsesser på toppen.

Egen festival

Da North fylte ett år arrangerte hennes berømte foreldre en egen musikkfestival til ære for bursdagsbarnet - som hadde fått navnet Kidchella - sannsynligvis etter det verdensberømte musikkfestivalen Coachella som arrangeres i California hver vår.

Festen ble holdt i hagen til tante Kourtney Kardashian og hennes eks Scott Disick, der det var rigget til en stor musikkscene, et pariserhjul og et hoppeslott.

At lille North også allerede har en svært ekstravagant livsstil er det ingen tvil om. Hun er blant annet kjent som en liten fashionista, og fra tidligere er det kjent at hun har en garderobe verdt 8 millioner kroner.

Ble storesøster

Det profilerte maktparet har flere ganger vekket oppsikt for å ha kledd opp datteren i klær til svimlende høye priser.

Da North var kun halvannet år gammel dukket hun opp på luksus-spa med en sort strutsejakke, noe Kim skal ha vært svært stolt av.

Som datter av en verdensberømt rapper har North også en rekke konsert-antrekk i orden, og hun er blitt avbildet i kule skinnjakker og t-skjorter stylet med tykke gullkjeder.

Kim og Kanye giftet seg elleve måneder etter at North kom til verden. I desember kunne treåringen juble over å ha blitt storesøster, da Saint kom til verden.

LES OGSÅ: Kris Jenner frykter mobbing av barnebarna