North West:

North West (4) overrasket på Snapchat

Den unge «Keeping up with the Kardashians»-stjernen har arvet dansestegene til pappa Kanye.

1-2-3: North West viser frem sine dansesteg for tante Khloé Kardashian. Foto: Snapchat
1-2-3: North West viser frem sine dansesteg for tante Khloé Kardashian. Foto: Snapchat Vis mer

(Se og Hør): Når foreldrene dine er hip-hop stjernen Kanye West (40) og realityprofilen Kim Kardahsian (36), blir man tidlig vant til et liv i rampelyset.

Og North West (4) viste at hun allerede trives foran kamera, da hun i helgen ble foreviget på Snapchat-kontoen til sin tante, Khloé Kardashian (33).

Under et besøk hos det som ifølge Daily Mail er huset til Norths bestemor Kris Jennner (61), viste den vesle jenta fram flere dansesteg til stor jubel fra resten av gjestene.

PAPPAS LILLE JENTE: North i Disneyland sammen med mamma Kim Kardashian og pappa Kanye West. Foto: NTB Scanpix
PAPPAS LILLE JENTE: North i Disneyland sammen med mamma Kim Kardashian og pappa Kanye West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og det er liten tvil om at hun har arvet rytmefoten til sin berømte pappa...

Hverken Kim eller Kanye har foreløpig kommentert datterens danseoppvisning.

Men også mamma Kim har klart å videreføre noen av sine største lidenskaper til datteren, nemlig shopping og mote.

Til tross for at hun ennå ikke engang har begynt på skolen, har vesle North en velfylt garderobe med designerklær.

Noen garderobehøydepunkter så langt inkluderer Norths leopardmønstrede kåpe som hun bar i New York og den dramatiske strutsecapen hun var iført på en spa-dag med moren i 2014.

MOTELØVER: Både North (t.h.) og lillebror Saint blir kledd i de nyeste designklærne av mamma Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix
MOTELØVER: Både North (t.h.) og lillebror Saint blir kledd i de nyeste designklærne av mamma Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som datter av en rapper har North også en rekke konsert-antrekk i orden, og har blitt avbildet i kule skinnjakker og t-skjorter pyntet med tykke gullkjeder.

Da hun i mai 2016 besøkte Cuba med resten av Kardashian-klanen var selvsagt sommergarderoben på plass, og North var som vanlig søt i en liten leopardkjole.

2-åringen trener også ballett, og bruker gjerne blazere fra det eksklusive merket Balmain over strutteskjørtet på vei til dansetime.

Jakken var en gave fra Balmains kreative direktør Olivier Rousteing (29), og voksen-utgaven har en pris på mellom 20 000 kroner og 60 000 kroner. Kjendisdatteren skal ha fått tre utgaver til odel og eie.

Også Kanye West er svært moteinteressert og har selv lansert flere kleskolleksjoner.

Bare 16 måneder gammel fikk North sin egen stylist og skredder slik at hun hele tiden kan matche foreldrenes antrekk. Det har også blitt avslørt at antrekkene til den lille jenta er planlagt ned til den minste detalj, lang tid i forveien.

- North har masse klær som matcher Kim sine, slik at de har flere alternativer uansett hva de skal. Slik at uansett hva mamma Kim velger å ha på seg, så har de noe som matcher, har en kilde fortalt motemagasinet Grazia.

LES OGSÅ: North West overrasket med norsk design