KJØRTE DUMBO-KARUSELL: North var litt skeptisk, men mamma Kim koste seg på Dumbokarusellen i Disneyland, og delte senere øyeblikket med fansen på Snapchat. Foto: Xposure
KJØRTE DUMBO-KARUSELL: North var litt skeptisk, men mamma Kim koste seg på Dumbokarusellen i Disneyland, og delte senere øyeblikket med fansen på Snapchat. Foto: XposureVis mer

North West (2) stjal showet i Disneyland

Kim Kardashians datter fikk prinsessedrømmen oppfylt.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (35) blir av mange regnet som den ubestridte dronningen av reality-TV, etter internasjonal suksess med serien «Keeping up with the Kardashians».

Derfor var det kanskje ikke uventet at hun tok med datteren North West (2) til Disneyland for å gjøre henne til prinsesse for en dag.

Sammen med Kourtney Kardashians datter Penelope og bestevennen Ryan Romulus, ble North stylet som en ekte Disney-prinsesse.

Og hennes stolte mamma var ikke sen med å dele bildene av trekløveret på sosiale medier.

«Jeg har aldri sett noe søtere», skrev hun under bildet hun la ut på sin Instagram-side.

Mens North ble kledd som prinsesse Elsa fra filmen «Frost», fikk hennes kusine Penelope kostymet til prinsesse Jasmine fra «Aladdin». Ryan fikk kostymet til Askepott.

Elsa, Cinderella and Princess Jasmine☄

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney Kardashian var heller ikke sen med å dele et bilde av trekløveret på sin Instagramside.

På sin Snapchat-profil viste Kim også stolt hvordan jentene lekte med sine nyervervete tryllestaver, og hvordan de gjorde store øyne da de fikk se den magiske vognen til Askepott.

Kim tok også med datteren på flere attraksjonene i Disneyland, blant annet Dumbo-karusellen.

PRØVDE TRYLLESTAVENE: De små prinsessene nølte ikke med å sammenligne sine nyervervete tryllestaver. Foto: Xposure
PRØVDE TRYLLESTAVENE: De små prinsessene nølte ikke med å sammenligne sine nyervervete tryllestaver. Foto: Xposure Vis mer

Falt for norsk design

Men det er ikke bare prinsesseklær som faller i smak hos vesle North.

I mars kunne Seoghør.no avsløre at den lille jenta hadde falt for den norskdesignete koppen «Wow Cup».

Dette setter naturligvis Brandrgruppen, som er distributør av koppen som er utviklet i Norge, enorm stor pris på.

Distributøren hevder at «Wow Cup» har et unikt drikkesystem som gjør den sølefri. Lokket har nemlig en silikonkant som automatisk lukkes når barnet er ferdig med å drikke. Dermed unngår man søling av væske når koppen velter eller blir snudd opp ned.

Produsentene hevder også at drikkesystemet stimulerer sugemotorikken til barnet på en bedre måte enn tradisjonelle drikkesystemer med drikketut.

- Det er jo helt fantastisk at Kim Kardashian har valgt å bruke denne koppen. Dette er en kopp som har fått mye bra oppmerksomhet internasjonalt og i Norge, og er generelt veldig populær, sa Karl Erik Olsen som er markedssjef i Brandrgruppen, til Seoghør.no.

LES OGSÅ: North West bruker samme klær som pappa Kanye