BARE DET BESTE: Kim Kardashian er nøye med hva hun kler North opp i, og mor og datter har utallige svindyre designantrekk mellom seg. Foto: Splash News
BARE DET BESTE: Kim Kardashian er nøye med hva hun kler North opp i, og mor og datter har utallige svindyre designantrekk mellom seg. Foto: Splash News Vis mer

North West (2) overrasket med norsk design

- Vi håper og tror at dette vil øke salget internasjonalt.

Publisert

SEOGHØR.NO: Superduoen Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) er et av verdens mest profilerte par, og begge er svært interessert i mote og design.

Nå har Kim lagt sin elsk på norske varer.

Nylig dukket nemlig datteren North (2 1/2) opp med den norske oppfinnelsen «Wow Cup».

På spasertur med mamma og pappa i Bel Air i Los Angeles ruslet den vesle jenta rundt med en rosa variant av den populære og sølefrie barnekoppen.

The Wests out in Bel Air today.

A photo posted by Facebook | Twitter: TeamKimye (@teamkimye) on

Kim og Kanyes Instagram-fanside Teamkimye, som har over 900.000 følgere, postet dette bildet av familien på tur hvor man tydelig ser North med koppen i hånden.

 

Dette setter naturligvis Brandrgruppen, som er distributør av koppen som er utviklet i Norge, enorm stor pris på.

- Det er jo helt fantastisk at Kim Kardashian har valgt å bruke denne koppen. Dette er en kopp som har fått mye bra oppmerksomhet internasjonalt og i Norge, og er generelt veldig populær, sier Karl Erik Olsen som er markedssjef i Brandrgruppen til Seoghør.no.

- Vi håper og tror at dette vil øke salget internasjonalt.

Handlet på Moods og Norway

Distributøren hevder at «Wow Cup» har et unikt drikkesystem som gjør den sølefri. Lokket har nemlig en silikonkant som automatisk lukkes når barnet er ferdig med å drikke. Dermed unngår man søling av væske når koppen velter eller blir snudd opp ned.

Produsentene hevder også at drikkesystemet stimulerer sugemotorikken til barnet på en bedre måte enn tradisjonelle drikkesystemer med drikketut.

Dette er ikke første gang Kim Kardashian har handlet norsk design.

I november 2013 tok TV-stjernen med seg datteren North til Moods of Norway-butikken i Soho i New York, og under MET-gallaen i fjor stilte Kim i en Cavalli-kjole designet av norske Peter Dundas.

Saken fortsetter under bildet.

I NORSK DESIGN: I mai i fjor fikk Kim mye oppmerksomhet i denne norskdesignede Cavalli-kjolen. Foto: NTB Scanpix
I NORSK DESIGN: I mai i fjor fikk Kim mye oppmerksomhet i denne norskdesignede Cavalli-kjolen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til søte North, så har Kim og Kanye også sønnen Saint som ble født 5. desember i fjor.

You're the sun in my morning babe

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sist uke delte hun dette søte bildet av den lille hjerteknuseren.

 

Ikke lett med to barn

Men tiden etter fødselen har ikke bare vært lett for 35-åringen.

Storesøster North, som er vant med å få all oppmerksomheten fra foreldrene, er nemlig svært sjalu på lillebroren sin.

Kim har avslørt at hun  synes det er vanskelig å vende seg til livet som tobarnsmor, og å dele tiden mellom de to barna.

- Jeg står opp klokken 04.00, helt i ørska, for å pumpe. Jeg må gjemme meg i min datters skap for hvis hun ser at jeg sniker meg ut av sengen hennes, begynner hun å gråte, delte TV-stjernen på websiden sin i februar, ifølge Contactmusic.com.

Videre innrømmet Kardashian at hun er overrasket over at hun synes det er tøffere å ta vare på North enn sin vesle sønn.

- Hvert våkne sekund jeg ikke er med babyen, så er jeg sammen med North. Jeg synes faktisk det er vanskeligere med henne enn med Saint. Jeg føler jeg må finne ekstra styrke for å gi datteren min oppmerksomhet og for å få henne til å føle seg elsket.

LES OGSÅ: Kim Kardashian svarer kritikerne med nytt nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer