North West (2) bruker samme klær som pappa Kanye

Ingen tvil om hvem det lille sjarmtrollet er datteren til!

Publisert

SEOGHØR.NO: Kanye West (38) fikk mye oppmerksomhet da det kom frem at han ønsket å endre Kim Kardashians (34) klesstil.

Nå skriver flere medier at han gjør det samme med sin to år gamle datter North West.

Mandag dukket sjarmtrollet nemlig opp i et antrekk som var nøyaktig likt noe pappa Kanye har brukt flere ganger.

Se video med North øverst i saken!

North og mamma Kim skulle besøke Kanye i musikkstudioet på Manhattan, da den lille jenta viste frem sitt nye antrekk.

I en stor grå overdel, løse skinnbukser, tøffe støvler, og en svær gull-lenke rundt halsen, var lett å se hvem hun lignet på. Og det skal ikke være av den billige sorten..

SØT: Kim Kardashian og datteren North West så ut til å det morsomt da de var på veil for å besøke pappa Kanye.  Foto: Splash News
SØT: Kim Kardashian og datteren North West så ut til å det morsomt da de var på veil for å besøke pappa Kanye. Foto: Splash News Vis mer

- Smykket er diamantbesatt og øredobbene er ekte diamanter, så tilsammen var antrekket hennes sikkert verdt mer enn 15 millioner kroner, skriver X17.

Det var tydelig at også hennes mamma, Kim, ble svært sjarmert av den lille jenta. North spøkte og lo og ga Kim et skikkelig kyss på munnen, da de var ute og gikk på Manhattan.

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kim Kardashian er for tiden gravid med sitt andre barn.

Til tross for sin unge alder har den kommende storesøsteren rukket å få en garderobe de fleste kun kan drømme om, og har alt sin helt egen stylist.

PÅ KINO: Kim Kardashian og Kanye West på vei til å se skrekkfilm på kino i 2012. Foto: Abaca usa
PÅ KINO: Kim Kardashian og Kanye West på vei til å se skrekkfilm på kino i 2012. Foto: Abaca usa Vis mer

Den lille tulla har med andre ord et godt utgangspunkt for å bli en like stor motestjerne som sine foreldre.

- Kanye ønsker at hun skal bli kjendis. Han vil at hun skal bli den største stjernen i «Keeping up with the Kardashians», sier en kilde ifølge OK! Magazine.

Kjendisdatteren har vært lite å se i den populære TV-serien, og grunnen skal være av økonomiske årsaker.

- Han nekter å la henne bli med i serien dersom hun ikke blir den best betalte stjernen i serien. Han ønsker til og med at hun skal tjene mer enn Kim, melder kilden.

Gravid igjen

I juni kom den gledelige nyheten om at ekteparet West venter barn nummer to - denne gangen en gutt.

LIKE: Selv om North West definitivt minnet mest om sin far i dette antrekket, hadde Kim som vanlig også gjort sitt for å matche. Mor og datter hadde nemlig lik hårsveis og matchende farger. Foto: Xposure
LIKE: Selv om North West definitivt minnet mest om sin far i dette antrekket, hadde Kim som vanlig også gjort sitt for å matche. Mor og datter hadde nemlig lik hårsveis og matchende farger. Foto: Xposure Vis mer

Graviditeten var utvilsomt en svært gledelig nyhet for ekteparet. Den flotte TV-stjernen har nemlig ikke lagt skjul på at hun ønsker en større familie, men det var lenge vanskelig for henne å bli gravid igjen.

I mars avslørte Kim at legene hadde gitt henne og Kanye beskjed om å ha mindre sex, etter at paret hadde prøvd å bli gravide igjen i over åtte måneder.

- Å si at de prøver å få barn vil være en underdrivelse. Kanye har bestemt seg for å gjøre Kim gravid, umiddelbart. Kanye har en stor drøm: Han vil gi Kim en baby på hennes 35 års dag. Dermed vil han gjøre henne gravid før januar, slik at hun føder rundt bursdagen sin, fortalte en kilde til HollywoodLife.com ved juletider.

LES OGSÅ: - Dette har jeg drømt om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer