North West (16 mnd.) får egen stylist

- Skal sørge for at hun alltid matcher moren designerantrekk.

MATCER: Kim Kardashian West har ansatt egen stylist, som sørger for at datteren North West alltid matcher hennes antrekk.  Foto: REX/David Fisher/All Over Press
MATCER: Kim Kardashian West har ansatt egen stylist, som sørger for at datteren North West alltid matcher hennes antrekk. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ved flere anledninger har North West blitt utstyrt med antrekk som matcher hennes berømte mamma, TV-stjernen Kim Kardashian West (33).

Nå drar Kim og ektemannen Kanye West strikken enda lenger.

Den søte jenta er kun16 måneder gammel, men nå viser det seg at hun allerede har fått sin egen stylist og skredder. Dette for å matche mamma Kim Kardashian Wests antrekk.

- Kim har ansatt en egen skredder og stylist som alltid har ansvaret for å lage miniversjoner av Kims designerantrekk, og sørge for at de alltid matcher, sier en kilde til motebladet Grazia ifølge radaronline.com.

SPORTY: Her gikk Kim og datteren North for et sporty uttrykk, med enkle sorte singletter og diamantøredobber.  Foto: Humberto Carreno/startraksphoto.
SPORTY: Her gikk Kim og datteren North for et sporty uttrykk, med enkle sorte singletter og diamantøredobber. Foto: Humberto Carreno/startraksphoto. Vis mer

I tillegg til dette skal den nyansatte jobbe for å finne Norths personlige stil.

- Skredderen er også Norths stylist og sørger for at hun har en bra look. I tillegg samarbeider stylisten med Kanye og Kims moterådgiverefor å finne babyens helt egne uttrykk, sier kilden videre.

LIKE: Kim Kardashian og datteren North West i sorte blondeantrekk.  Foto: REX/All Over Press
LIKE: Kim Kardashian og datteren North West i sorte blondeantrekk. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Det har også blitt avslørt at antrekkene til den lille jenta er planlagt ned til den minste detalj, lang tid i forveien.

- North har masse klær som matcher Kim sine, slik at de har flere alternativer uansett hva de skal. Slik at uansett hva mamma Kim velger å ha på seg, så har vi noe som matcher, sier kilder videre.

Pappa Kanye har siste ordet

STRIPER: Kim og North i stripete antrekk ute i Londons gater, og Kanye med et lignende avslappet utrykk.  Foto: Palace Lee, PacificCoastNews/All
STRIPER: Kim og North i stripete antrekk ute i Londons gater, og Kanye med et lignende avslappet utrykk. Foto: Palace Lee, PacificCoastNews/All Vis mer

Kanye har som kjent endret Kims stil drastisk, og han har også det siste ordet når det kommer til deres datters klær.

- Kanye går gjennom hvert enkelt plagg og bestemmer hva North kan beholde og ikke. Hvis Kanye finner noe han synes er stygt eller ikke vil at datteren skal gå med, så sender han det bare tilbake.

Da North fylte ett år fikk ble det også kjent at paret har kjøpt en ekstremt sjelden, rosa perle på 400 karat til datteren.

De hadde også bestilt et lekehus til North - designet som en middelhavsvilla.

Mini-huset har innlagt vann, air condition, kabel-TV og overflater i granitt og marmor og har en prislapp på rundt 300 000 kroner, melder The Sun .

LES OGSÅ: - Er detter verdens mest bortskjemte baby

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer