Kim Kardashian:

- North snakker nesten ikke til ham

Storesøster North er fremdeles sjalu på lille Saint.

SØSKENSJALUSI: I januar ble Kim og Kanye foreldre for tredje gang. Her er paret med barna (f.v) Chicago, Saint og North. Foto: Instagram/Kim Kardashian
SØSKENSJALUSI: I januar ble Kim og Kanye foreldre for tredje gang. Her er paret med barna (f.v) Chicago, Saint og North. Foto: Instagram/Kim Kardashian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I desember 2015 ble Kim Kardashian (37) og Kanye West (40) foreldre for andre gang, da sønnen Saint (2) kom til verden.

Den lille krabaten har vært til stor glede for hele Kardashian-klanen - som har blitt verdensberømte gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Men Kim har aldri lagt skjul på at det er en i familien som klarer å styre sin begeistring for Saint, nemlig storesøster North West (4 1/2).

- Jeg vet ikke om det er fordi hun er eldst eller hva det kan være. Jeg trodde bare det var en fase, men hun liker ikke broren sin. Det er skikkelig hardt for meg, fortalte hun i fjor sommer i TV-programmet «Live with Kelly & Ryan».

- Et stort øyeblikk

Til tross for at det snart er to og et halvt år siden Saint så dagens lys, så vil fremdeles North ha minst mulig med sin bror å gjøre.

Fireåringen viser mer interesse for lillesøsteren Chicago (4 mnd.) enn hun noen gang gjorde for broren, men nylig skjedde det et lite gjennombrudd hjemme hos familien Kardashian West.

Dette avslørte Kim da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer