Kim Kardashian:

- North snakker nesten ikke til ham

Storesøster North er fremdeles sjalu på lille Saint.

SØSKENSJALUSI: I januar ble Kim og Kanye foreldre for tredje gang. Her er paret med barna (f.v) Chicago, Saint og North. Foto: Instagram/Kim Kardashian
SØSKENSJALUSI: I januar ble Kim og Kanye foreldre for tredje gang. Her er paret med barna (f.v) Chicago, Saint og North. Foto: Instagram/Kim Kardashian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I desember 2015 ble Kim Kardashian (37) og Kanye West (40) foreldre for andre gang, da sønnen Saint (2) kom til verden.

Den lille krabaten har vært til stor glede for hele Kardashian-klanen - som har blitt verdensberømte gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Men Kim har aldri lagt skjul på at det er en i familien som klarer å styre sin begeistring for Saint, nemlig storesøster North West (4 1/2).

- Jeg vet ikke om det er fordi hun er eldst eller hva det kan være. Jeg trodde bare det var en fase, men hun liker ikke broren sin. Det er skikkelig hardt for meg, fortalte hun i fjor sommer i TV-programmet «Live with Kelly & Ryan».

- Et stort øyeblikk

Til tross for at det snart er to og et halvt år siden Saint så dagens lys, så vil fremdeles North ha minst mulig med sin bror å gjøre.

Fireåringen viser mer interesse for lillesøsteren Chicago (4 mnd.) enn hun noen gang gjorde for broren, men nylig skjedde det et lite gjennombrudd hjemme hos familien Kardashian West.

Dette avslørte Kim da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

- Hun er bedre med Chicago enn hun var med Saint. Men i går skjedde det noe sjokkerende. North hadde en pose med popcorn og sa til sin bror: «Saint, vil du ha litt?» Jeg bare: «Hva?» Du skjønner - vanligvis deler hun ingenting med Saint. Hun snakker nesten ikke til ham. Så det var et stort øyeblikk hjemme hos oss, delte hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

Gutter ingen adgang

Selv om North vil ha minst mulig med lillebroren sin å gjøre, så er hun aldri voldelig mot ham.

- Hun er selvfølgelig glad i Saint, men er fremdeles sjalu på ham. Hun må ta seg sammen og bli litt snillere med ham, men jeg tror vi er på vei i den retningen. Jeg har sett noen små glimt. Hun gjør ham ikke noe vondt eller skader ham på noen måte, men hun vil bare ikke ha gutter inn på rommet sitt, forklarte Kim, ifølge nettstedet.

For to år siden avslørte også trebarnsmoren at North hatet når hun ammet Saint.

- Jeg har ammet i rundt to måneder nå, og jeg skal ikke lyve. Det kan være veldig tidkrevende. Av en eller annen grunn hater North når jeg mater babyen. Hun legger seg på fanget mitt slik at Saint ikke kan være rett foran meg å spise. LOL, skrev hun på nettsiden sin den gang.

Fire ble til fem

I midten av januar ble Kim og Kanye foreldre for tredje gang, da datteren Chicago ble født via surrogatmor.

- Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente. Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, delte reality-stjernen på sin egen nettside like etter fødselen.

I etterkant har 37-åringen i kjent stil delt en rekke bilder av seg selv og datteren, samt hele familien på sosiale medier.

He loves her so much

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Easter pics are up on my app 🐰🐣 📷 @marcushyde

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter den turbulente tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer