- North sliter med å venne seg til Saint

Kim Kardashian avslører at familien har fått ekstra utfordringer på hjemmebane.

SLITER MED Å VENNE SEG TIL ROLLEN SOM STORESØSTER: Kim Kardashian avslører at datteren North ikke helt har vennet seg til tanken på at hun har fått en lillebror. Foto: Scanpix
SLITER MED Å VENNE SEG TIL ROLLEN SOM STORESØSTER: Kim Kardashian avslører at datteren North ikke helt har vennet seg til tanken på at hun har fått en lillebror. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember 2015 ble TV-stjernen Kim Kardashian (35) og hip-hop artisten Kanye West (39) foreldre for andre gang, da sønnen Saint (8 mnd.) kom til verden.

Den lille krabaten har vært til stor glede for hele Kardashian-klanen - som er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Men nå avslører Kim at det er en i familien som foreløpig kan styre sin begeistring for Saint, nemlig hans storesøster North West (3).

I et intervju med Elle.com sier Kim at hennes datter ennå ikke har klart å venne seg til at hun ikke lenger får all oppmerksomheten alene.

OPPTATT AV MAMMAROLLEN: Kim Kardashian sier hun gjør alt for å få barna sine til å utvikle et tett bånd. Foto: Splash News
OPPTATT AV MAMMAROLLEN: Kim Kardashian sier hun gjør alt for å få barna sine til å utvikle et tett bånd. Foto: Splash News Vis mer

- Hun vil fortsatt at alt skal dreie seg om henne. Men siden hun er tre år nå, så må hun lære seg å dele. Så vi snakker mye om det.

- North er flink til å dele, men hun jobber fortsatt med å skjønne at hun har fått en lillebror.

Hilser på Saint sammen med datteren

Kim sier hun er opptatt av at de to søsknene skal utvikle et tett bånd seg imellom. Hun sørger derfor for å ta med seg North når hun hver morgen hilser på Saint.

- Jeg tar henne med meg når jeg sier «god morgen». Jeg håper at jeg ved å plante det frøet kan få henne til å bli opptatt av broren sin.

Kim innrømmer at hun selv heller ikke er ukjent med søskenrivalisering.

Hun vokste opp i en familie med hele fem søsken rundt seg: søsterene Kourtney (37) og Khloe (32), broren Rob (29), og halvsøstrene Kendall (20) og Kylie (18) Jenner.

- Selvsagt skjedde det med oss, det er helt naturlig, sier hun til Elle.com ifølge Daily Mirror.

La ut nakenbilde etter fødselen

I mars overrasket Kim sine Instagram-fans da hun la ut et nakenbilde, kun tre måneder etter fødselen.

Bildet viser Kim i en blond parykk, noe hun brukte under moteuka i New York noen uker tidligere. Bildet er derfor mest sannsynligvis tatt i den anledning, ifølge Daily Mail. 

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

«Når du ikke har noe å ha på deg. LOL», skriver Kim i teksten til bildet.

LES OGSÅ: Kim og Kanye har fått naboene på nakken

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer