FAMILIETID: Stjerneparet Kim Kardashian og Kanye West så ut til å storekose seg under et nylig kinobesøk med sin lille datter North. Foto: Splash News
FAMILIETID: Stjerneparet Kim Kardashian og Kanye West så ut til å storekose seg under et nylig kinobesøk med sin lille datter North. Foto: Splash NewsVis mer

- North ødela Kims designerkåpe

Hjerteknuserens fettete popcorn-fingre lagde flekker på morens jakke.

UHELL: Lille North storkoste seg med popcorn under kinobesøket, men litt av fettet fra snacksen satt seg uheldigvis i morens designerkåpe. Foto: Scanpix
UHELL: Lille North storkoste seg med popcorn under kinobesøket, men litt av fettet fra snacksen satt seg uheldigvis i morens designerkåpe. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: At Kim Kardashian (34) er opptatt av utseende sitt er slett ingen hemmelighet; i mai lanserte hun en bok kun bestående av bilder av seg selv, med den passende tittelen «Selfish».

Realitystjernen er også kjent for å ikle seg svindyre plagg, og er stor fan av eksklusive merker som Givenchy, Chanel og Lanvin.

Sistnevnte hadde hun på seg under en kinotur med ektemannen Kanye West (38) og datteren North (2) nylig, men den pudderrosa kåpen kom ikke fra familieturen uten merker.

Uten at verken mor eller datter så ut til å merke det, hadde nemlig fettet fra Norths kinosnacks laget flekker på morens jakke.

– North ødela gravide Kims 36.000 kroners Lanvin-kåpe, skriver DailyMail.

Saken fortsetter under bildet.

Tøft brudd for søsteren
 

Men det var ikke bare Norths søl som fikk paparazzi-fotografenes oppmerksomhet under kinobesøket; Kim og Kanye, som begge er kjente for sine alvorlige miner på den røde løperen og på fritiden, viste frem flere brede smil.

Det kan se ut til at den lille familien setter mer pris på hverandres selskap enn noensinne – noe som kanskje kan skyldes Kourtney Kardashians (36) nylige brudd med kjæresten gjennom ni år, Scott Disick (32).

Kourtney har ikke kommentert bruddet, men ser ut til å gjøre alt i sin makt for å komme over faren til sine tre barn.

Onsdag forrige uke holdt hun seg opptatt ved å ta med seg deler av Kardashian-klanen til Disneyland.

Ikke bare hadde hun med seg datteren Penelope, som turen i hovedsak fungerte som bursdagfeiring for; også Kim og North, og moren Kris Jenner (59) med kjæresten Corey Gamble (34) nøt dagen.

LES OGSÅ: Kanye West raser mot Scott Disick