- North hater når jeg ammer babyen

Men Kim Kardashian har funnet en måte å minske søskensjalusien på.

SJALU: Det ble en stor overgang for vesle North da hun plutselig ikke fikk all oppmerksomheten til mamma Kim Kardashian lenger. Foto: Splash News
SJALU: Det ble en stor overgang for vesle North da hun plutselig ikke fikk all oppmerksomheten til mamma Kim Kardashian lenger. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det hevdet at Kim Kardashian (36) ønsket å leie inn en terapaut til datteren North (2) fordi hun sliter å venne seg til livet som storesøster.

Frem til desember i fjor var den lille krølltoppen vant til å få all oppmerksomheten fra sine verdenskjente foreldre, men etter at lillebroren Saint (snart 2 mnd) kom til verden, så har dette naturligvis forandret seg.

- North liker ikke at hun må dele mammas fang med Saint. Hun har veldig vanskelig for å venne seg til det, fortalte en kilde til RadarOnline.

Nå bekrefter også Kim selv at North er sjalu på Saint.

- Jeg har ammet i rundt to måneder nå, og jeg skal ikke lyve. Det kan være veldig tidkrevende. Av en eller annen grunn hater North når jeg mater babyen. Hun legger seg på fanget mitt slik at Saint ikke kan være rett foran meg å spise. LOL, skriver hun på websiden sin tirsdag, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

MAMMAJENTE: North er ikke glad for å måtte dele morens fang med lillebroren. Foto: NTB Scanpix
MAMMAJENTE: North er ikke glad for å måtte dele morens fang med lillebroren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har fylt hele morens fryser med brystmelk

For å prøve å bedre situasjonen har Kim nå involvert datteren i prosessen slik at hun ikke skal føle seg utelatt.

- Jeg har begynt å inkludere henne. Noen ganger pumper jeg og lar henne mate ham med flaske. Det har fungert kjempebra. Hun elsker å hjelpe meg, i motsetning til når oppmerksomheten min ikke er rettet mot henne. Så nå er hun min lille hjelper, skriver hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

SØTT: Kim og Kanye har fremdeles til gode å vise frem sin nyfødte sønn. Foreløpig er dette det eneste bildet realitystjernen har postet på sosiale medier. Her holder Saint rundt Norths finger. Foto: Xposure
SØTT: Kim og Kanye har fremdeles til gode å vise frem sin nyfødte sønn. Foreløpig er dette det eneste bildet realitystjernen har postet på sosiale medier. Her holder Saint rundt Norths finger. Foto: Xposure Vis mer

Realitystjernen, som vil gå ned 30 kilo etter fødselen, åpner seg også om tankene rundt hvordan hun synes det er å amme.

- Jeg føler meg superheldig fordi amming er lett for meg, og jeg produserer masse melk. Faktisk så mye at jeg har tatt over hele min mors fryser med utallige flasker.

- Jeg bruker som regel en brystvorte-beskytter når jeg mater ham. Babyen ammer bedre da, og det sørger for at jeg aldri får irriterte brystvorter. Det var sykehuset som anbefalte dette til meg, siden jeg først syntes det var supervondt og vanskelig å amme. Siden den gang har jeg aldri sett meg tilbake, deler hun, ifølge nettstedet.

LYKKELIGE: Kim Kardashian giftet seg med Kanye West i et eventyrbryllup i Italia i mai 2014. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Kim Kardashian giftet seg med Kanye West i et eventyrbryllup i Italia i mai 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Kims ansikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer