- North hater når jeg ammer babyen

Men Kim Kardashian har funnet en måte å minske søskensjalusien på.

SJALU: Det ble en stor overgang for vesle North da hun plutselig ikke fikk all oppmerksomheten til mamma Kim Kardashian lenger. Foto: Splash News
SJALU: Det ble en stor overgang for vesle North da hun plutselig ikke fikk all oppmerksomheten til mamma Kim Kardashian lenger. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det hevdet at Kim Kardashian (36) ønsket å leie inn en terapaut til datteren North (2) fordi hun sliter å venne seg til livet som storesøster.

Frem til desember i fjor var den lille krølltoppen vant til å få all oppmerksomheten fra sine verdenskjente foreldre, men etter at lillebroren Saint (snart 2 mnd) kom til verden, så har dette naturligvis forandret seg.

- North liker ikke at hun må dele mammas fang med Saint. Hun har veldig vanskelig for å venne seg til det, fortalte en kilde til RadarOnline.

Nå bekrefter også Kim selv at North er sjalu på Saint.

- Jeg har ammet i rundt to måneder nå, og jeg skal ikke lyve. Det kan være veldig tidkrevende. Av en eller annen grunn hater North når jeg mater babyen. Hun legger seg på fanget mitt slik at Saint ikke kan være rett foran meg å spise. LOL, skriver hun på websiden sin tirsdag, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

Har fylt hele morens fryser med brystmelk

For å prøve å bedre situasjonen har Kim nå involvert datteren i prosessen slik at hun ikke skal føle seg utelatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.