North feiret 3-årsdagen med luksusfest

Kims datter, North West, feiret bursdagen i ekte Kardashian-stil.

OVERDÅDIG BURSDAG: Med innleide skuespillere, enorme kaker og luksusgaver ble nok Norths 3-årsdag en bursdag hun sent vil glemme. Også Penelope Disick feiret sin bursdag samme dag. Her med Mason Disick og tante Khloé Kardashian.  Foto: Khloe Kardashian/Instagram
OVERDÅDIG BURSDAG: Med innleide skuespillere, enorme kaker og luksusgaver ble nok Norths 3-årsdag en bursdag hun sent vil glemme. Også Penelope Disick feiret sin bursdag samme dag. Her med Mason Disick og tante Khloé Kardashian. Foto: Khloe Kardashian/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Når datteren til verdens hotteste kjendispar fyller 3 år, er det selvsagt ikke spart på noe. I helgen arrangerte Kardashian-familien en felles bursdagsfeiring for North og Kourtney Kardashians datter Penelope, som fyller fire år i juli.

Prinsesse-bursdag

Som andre jenter på deres alder, elsker de to Disney-prinsesser og det var dette som var temaet for barneselskapet. Både North og Penelope var utkledd som havfruer, og flere «prinsesser» var leid inn til festen som ble holdt i et av Kardashian-familiens mange luksushjem. De to bursdagsbarna hadde fått hver sin spesiallagde kake, med bilde av dem selv som prinsesser på toppen.

SØTE BURSDAGSBARN: North fylte 3 år 15. juni, mens kusinen Penelope fyller 4 år 8. juli. Bursdagene feiret de sammen med en kjempefeiring i prinsessestil i helgen. Her sammen med tanten Kylie Jenner.  Foto: kylie jenner, instagram
SØTE BURSDAGSBARN: North fylte 3 år 15. juni, mens kusinen Penelope fyller 4 år 8. juli. Bursdagene feiret de sammen med en kjempefeiring i prinsessestil i helgen. Her sammen med tanten Kylie Jenner. Foto: kylie jenner, instagram Vis mer

Det var også leid inn underholdning og de andre bursdaggjestene ble også oppfordret til å kle seg ut. Tante Khloé arrangerte festen og troppet opp i en lilla parykk.

- Når niesene dine ber deg ta på lilla hår til festen, da gjør du det. Alt for «babyene» mine, skrev Khloé på Instagram.

Også Kylie Jenner var tilstede og delte masse bilder av de søte niesene på både Instagram og Snapchat.

Også mamma Kim kom med en digital bursdagshilsen.

- Jeg kan ikke tro at min lille baby er tre år i dag! Northie, jeg elsker deg så mye at jeg ikke kan forklare det! Gratulerer med dagen til min favoritt-havfrue, skrev Kardashian, som også har sønnen Saint, på Instagram.

HAVFRUE: Penelope poserte ved siden av sin havfrue-kake.  Foto: Kylie Jenner SNAPCHAT
HAVFRUE: Penelope poserte ved siden av sin havfrue-kake. Foto: Kylie Jenner SNAPCHAT Vis mer

Fikk egen festival

At lille North allerede har en svært ekstravagant livsstil er det ingen tvil om. Hun er kjent som en liten fashionista, og har allerede egen stylist og en garderobe verdt 8 millioner kroner.

EGEN KAKE: Også North så ut til å være fornøyd med kaken, som hadde et bilde av 3-åringen på toppen.  Foto: © Kylie Jenner SNAPCHAT
EGEN KAKE: Også North så ut til å være fornøyd med kaken, som hadde et bilde av 3-åringen på toppen. Foto: © Kylie Jenner SNAPCHAT Vis mer

Da North fylte ett år arrangerte hennes berømte foreldre en egen musikkfestival til ære for bursdagsbarnet - som hadde fått navnet Kidchella - sannsynligvis etter det verdensberømte musikkfestivalen Coachella som arrangeres i California hver vår.

PRINSESSE: Familien hyllet også North med en tur til hennes favorittsted - Disneyland. Foto: Splash News
PRINSESSE: Familien hyllet også North med en tur til hennes favorittsted - Disneyland. Foto: Splash News Vis mer

Festen ble holdt i hagen til tante Kourtney Kardashian (37) og hennes eks Scott Disick (33), der det var rigget til en stor musikkscene, et pariserhjul og et hoppeslott. Året etter feiret North bursdagen sin med en drømmeland i Disneyland, der hun var sminket som Minni Mus. Også i år var familien i Disneyland for å feire sin lille prinsesse. Kanye og Kim skapte kaos da de ankom den berømte parken sammen med North, Kims søster Kourtney, hennes ekskjæreste Scott Disick og deres barn.

Se Kardashian-familien besøke Disneyland i videoen under:

LES OGSÅ: - Kim lyver om vekttapet sitt

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer