North West:

North (3) raste mot paparazzi-fotografene

Nå går videoen viralt på sosiale medier.

LEI AV PAPARAZZIENE: North Wast (3), datteren til Kim Kardashian (36) og Kanye West (40), har fått nok av paparazzifotografene. Foto: NTB Scanpix
LEI AV PAPARAZZIENE: North Wast (3), datteren til Kim Kardashian (36) og Kanye West (40), har fått nok av paparazzifotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I 2007 tok Kardashian-familien verden med storm med sin egen realityserie «Keeping Up With The Kardashians».

I serien, hvor fansen har fått et innblikk i det glamorøse og dramafylte livet til Kim Kardashian og familien hennes gjennom fem år, har den populære familien blitt en stor yndling for paparazzifotografene.

Men for noen kan det bli litt for mye.

Tidligere denne måneden viste nemlig North West (3), datteren til Kanye West (40) og Kim Kardashian (36), at livet i rampelyset ikke bare er fryd og gammen.

På vei ut av iskrem-museet i Los Angeles, «Museum of Ice Cream», får nemlig tre år gamle North nok. Leiende på mamma Kim møtte den lille jenta nemlig på en rekke paparazzi-fotografer i det de skulle sette seg inn i bilen, og den lille jenta klarer ikke dy seg.

- Ingen bilder! Ingen bilder!, skrek treåringen til fotografene i det hun blir løftet inn i bilen.

Støttes av fansen

Helt siden den lille jenta kom til verden har fotografene sværmet over henne, hvor blant annet foreldrene så seg nødt til å leie inn en dobbelt gjenger for å skåne den lille.

Nå går videoen av lille North viralt på sosiale medier, og treåringen har fått massiv støtte av fansen.

Ligner på pappaen sin

Ifølge nettstedet News.com kan North sin reaksjon til paparazziene minne om hennes fars, Kanye West, sitt forhold til fotografene.

I 2013 gikk han nemlig til angrep på en paparazzifotograf utenfor en flyplass.

Ifølge TMZ erklærte West seg ikke skyldig gjennom sin advokat Blair Berk.

– Jeg tror ikke jeg overlever om Kanye må i fengsel. Jeg klarer ikke å ta vare på babyen vår på egen hånd, skal Kim ha fortvilt til venner den gangen, ifølge ukebladet New.

DISNEYLAND: Kim Kardashian (36) og Kanye West (40) tok med seg barna til Disneyland tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix          
DISNEYLAND: Kim Kardashian (36) og Kanye West (40) tok med seg barna til Disneyland tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix           Vis mer

Ville leie inn terapaut

I deseber 2015 ble den lille Kardashian-West familien utvidet fra å være tre, til å bli fire, da sønnen Saint (2) kom til verden.

Men lykkerus ble det imidlertid ikke for alle familiemedlemmene. For North var visstnok ikke så bare fornøyd over å bli storesøster.

Den 3 år gamle krølltoppen var nemlig vant til å få all oppmerksomheten fra sine verdenskjente foreldre, og ifølge RadarOnline slet hun med å dele rampelyset med den nyfødte broren.

MORRO: Kanye West (49) og Kim Kardashian (36) i en karusel sammen med datteren North (3) og nevøen Mason (7) tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
MORRO: Kanye West (49) og Kim Kardashian (36) i en karusel sammen med datteren North (3) og nevøen Mason (7) tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- North liker ikke at hun må dele mammas fang med Saint. Hun har veldig vanskelig for å vende seg til det, sa en kilde til nettstedet den gangen og la til:

- Det er naturlig for North å føle dette. Hun er gretten hele tiden og har begynt å gå i søvne.

Samtidig skal de nybakte foreldrene ha blitt utslitt over å ha to babyer i hus, og så seg nødt til å be om profesjonell hjelp til North.

- Kim snakker om å leie inn en terapeut til North for å hjelpe henne å tilvenne seg den nye hverdagen, hevdet kilden til RadarOnline den gangen.

KIM TRUET MED PISTOL: Kanye West avbrøt konserten i New York etter at kona, Kim Kardashian ble truet med pistol på hotellrommet hennes i Paris. Norske Marianne Skøien var tilstede på konserten og filmet øyeblikket West forlot scenen. Video: Marianne Skøien / Twitter/Sammy_Smiley_ via Storyful Vis mer

LES OGSÅ: - Kourtney vil straffe Scott etter hans ville jentefest i Cannes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer