- North (3) har en garderobe til 8 millioner

Kim Kardashian og Kanye West skal visstnok punge ut 45.000 kroner i uken for styling av datteren.

SVINDYR KLESSTIL: Kjendisdatteren North West har en garderobe de fleste kun kan drømme om - og i en alder av kun tre år. På bildet til venstre er hun ikledd en strutsejakke, mens på bildet i midten har hun en jakke fra det eksklusive merket Balmain.  Foto: NTB scanpix
SVINDYR KLESSTIL: Kjendisdatteren North West har en garderobe de fleste kun kan drømme om - og i en alder av kun tre år. På bildet til venstre er hun ikledd en strutsejakke, mens på bildet i midten har hun en jakke fra det eksklusive merket Balmain. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (35) og ektemannen Kanye West (38) er blant verdens mest omtalte par, så det er nok ikke rart at datteren North (3) også har fått en stor stjernestatus.

Den nydelige krølltoppen har vært på alles lepper siden hun kom til verden i 2013, og mye av grunnen er treåringens stadig oppsiktsvekkende antrekk. 

Hennes berømte foreldre, som begge er kjent for sin moteriktige klesstil, elsker å kle opp datteren i alt fra svindyre pelsjakker til spesialdesignede sko.

En kilde nettstedet Life&Style har snakket med hevder at Kim og Kanye punger ut omkring 45.000 kroner i uken for å style North.

- North har en stylist, frisør og en person som fikser neglene hennes hver eneste dag. Hun er en av verdens mest fotograferte barn, og hun elsker å få håret og neglene fikset. Det gjør henne glad, hevder kilden. 

Saken fortsetter under bildet.

TRENDY TREÅRING: North Wests klær står ofte i stil med sine berømte foreldres trendy antrekk. Her er hun ikledd en hettegenser, pelsjakke, lyse jeans og en rosa caps.  Foto: Splash News
TRENDY TREÅRING: North Wests klær står ofte i stil med sine berømte foreldres trendy antrekk. Her er hun ikledd en hettegenser, pelsjakke, lyse jeans og en rosa caps. Foto: Splash News Vis mer

Moteriktig treåring

Det profilerte maktparet har flere ganger vekket oppsikt for å ha kledd opp datteren i klær til svimlende høye priser

Da North var kun halvannet år gammel dukket hun opp på luksus-spa med en sort strutsejakke, noe Kim skal ha vært svært stolt av.

Som datter av en verdensberømt rapper har North også en rekke konsert-antrekk i orden, og hun er blitt avbildet i kule skinnjakker og t-skjorter stylet med tykke gullkjeder.

- North har en garderobe til en verdi av åtte millioner kroner. Hun har en Hermès-veske, flere kjoler fra Balmain, designersko og en slangeskinnsveske, sier kilden til Life&Style.

I videoen nedenfor kan du se North West ankomme luksus-spa i strutsejakke:

Drømmer om kjendisstatus 

Selv om nydelige North kun er tre år gammel, skal Kim allerede ha skyhøye forventninger til hennes fremtid. Hun ønsker nemlig at datteren skal bli modell. 

- North ble overrasket da hun nylig oppdaget at lekerommet hennes inneholdt en mini-catwalk. Hun har gått opp og ned catwalken sammen med kusinen Penelope. Hun er som en ekspert allerede, sa en kilde til nettstedet OK!, ifølge Life&Style, tidligere i år.

Det rr også tidligere blitt hevdet at «Gold Digger»-sangeren ønsker at datteren skal bli kjendis, noe hun for øvrig allerede kan anses som. 

Kim og Kanye giftet seg elleve måneder etter at North kom til verden. I desember kunne treåringen juble over å ha blitt storesøster, da Saint (6 mnd.) kom til verden. 

MOTEPRINSESSE: I en alder av kun tre år, har North vært på første rad under en rekke moteshow. Her er Kim, Kanye og North under Alexander Wang visningen i 2015. Foto: Afp
MOTEPRINSESSE: I en alder av kun tre år, har North vært på første rad under en rekke moteshow. Her er Kim, Kanye og North under Alexander Wang visningen i 2015. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Dette synes eksen om Swifts nye flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer