Thea Sofie Loch Næss og Kristine Frøseth:

Norske Thea og Kristine overrasket på kjendisfest

De to venninnene storkoste seg på motefest.

GODE VENNER: De to veninnene og skuespillerne Thea Sofie Loch Næss og Kristine Frøseth var to av gjestene som var til stede under den eksklusive Chanel-festen i helgen. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: De to veninnene og skuespillerne Thea Sofie Loch Næss og Kristine Frøseth var to av gjestene som var til stede under den eksklusive Chanel-festen i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Drøbaksjenta Kristine Frøseth (22) gjør det stort som skuespiller utenfor Norges grenser, og har vært å se i flere Netflix-filmer det siste året, deriblant «Sierra Burgess Is a Loser» og «Apostle».

Flere utenlandske medier har fått øynene opp for 22-åringen, som har blitt omtalt som en «hjertetyv» av Popbuzz, og som «en skuespiller som er i ferd med å ta over filmverdenen» av Seventeen Magazine.

Derfor er det kanskje ikke så rart at hun blir invitert til celebre arrangementer i det store utland sammen med flere av de største stjernene. I november i fjor dukket hun blant annet opp på den årlige Lacma-gallaen som ble avholdt i Los Angeles, hvor blant andre stjerner som Paris Jackson og Kourtney og Kim Kardashian var selvskrevne gjester.

Tok med venninnen på luksusfest

Nylig var hun også å se på den eksklusive festen til Chanel på Sunset Beach Hotel på Shelter Island i New York. 22-åringen var en selvskreven gjest, da hun er en av de få utvalgte ambassadørene for luksusmerket.

- Chanel utgjør en så fantastisk familie - med mange idoler som jeg ser opp til, som Marion Cotillard og Margot Robbie, fortalte Frøseth til WWD under arrangementet, og la til at hun har fått oppfylt en drøm ved å møte begge.

STJERNE: Kristine Frøseth poserte gladelig foran fotografene under luksusmerkets arrangement i helgen. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Kristine Frøseth poserte gladelig foran fotografene under luksusmerkets arrangement i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I Norge var det MinMote som først omtalte saken.

Med seg hadde hun venninnen og skuespilleren Thea Sofie Loch Næss (22), som var med på den spesielle feiringen av at klokken J12 fyller 20 år, og skal bli lansert på nytt. Sistnevnte skuespiller har spilt i en rekke tv-serier og filmer, deriblant «Birkebeinerne», «The Last Kingdom» og «Natt til 17». I høst blir hun å se som hovedperson i en ny serie på TV 2.

Storkoste seg

For anledningen hadde de to venninnene kledd seg fra topp til tå i klær fra motehuset, og de delte flere bilder fra feiringen på Instagram.

- Livet! Tusen takk til Chanel for en utrolig helg på stranden og en vakker feiring av den nye J12, skrev Frøseth under et bilde på Instagram-profilen sin.

Under Chanel-festen tok Frøseth og Næss seg også tid til et lite bad, og poserte på stranden med et surfebrett med luksusmerkets logo godt plassert på midten av brettet. Bildet delte Næss på sin egen Instagram-profil.

Store drømmer

I likhet til Frøseth, har også Næss alltid hatt en drøm om å gjøre det stort i Hollywood. I et tidligere intervju med KK fortalte skuespilleren at hun var på leting etter en leilighet i New York allerede som 13-åring.

- Mange har denne drømmen som barn – ideen om New York og Hollywood er så stor. Men så forsvinner den litt, fordi man blir litt mer realistisk, fortalte Næss til bladet i 2017.

Hun fortalte videre at den store drømmen som skuespiller også er å ta roller som kan utgjøre en forskjell.

- Som skuespiller vil man ikke bare vise seg frem, men man vil gjerne si noe med kunsten man lager. Hvis det jeg gjør kan endre synet til bare én person, så er det fantastisk, fortsatte hun.

BOTTLE CAP CHALLENGE: Flere Hollywood-kjendiser har kastet seg på denne trenden. Vis mer

Havnet på tiende plass

Siden den gang er det trygt å si at 22-åringen har gjort suksess som skuespiller. I november i fjor kom det nemlig frem at Næss var på den prestisjetunge listen til filmdatabasen IMDb over verdens mest populære skuespillere.

Næss havnet på tiende plass foran Hollywood-stjerner som Johnny Depp (56), Scarlett Johansson (34), Bradley Cooper (44) og Lady Gaga (33).

- Det er helt sprøtt. Det har tatt veldig lang tid for meg å tørre å kalle meg selv en skuespiller, men nå kan jeg det, fortalte en sjokkert 22-åring til Se og Hør.

KOLLEGER: Her er Thea Sofie Loch Næss avbildet sammen med Thorbjørn Harr, Ane Ullimoen Øverli og Kristoffer Hivju i anledningen pressevisningen av filmen «Birkebeinerne» i 2016. Foto: NTB scanpix
KOLLEGER: Her er Thea Sofie Loch Næss avbildet sammen med Thorbjørn Harr, Ane Ullimoen Øverli og Kristoffer Hivju i anledningen pressevisningen av filmen «Birkebeinerne» i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Med en vordende skuespillerkarriere blir det mange turer utenlands, men Næss er fast bestemt på at hun ikke kommer til å forlate Norge permanent med det første.

- Jeg liker den balansen jeg har nå. «Best of both worlds», om man kan si det sånn. Jeg kommer nok alltid til å ville ha en fast base her i Norge, sa hun.

LES OGSÅ: Frir til norske jenter: - Kunne absolutt fått meg en norsk kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer