«Norske Talenter»-Sussi danser «Gangnam Style»!

Hunden som fikk Mia Gundersen til å gråte, tok Seoghør.nos utfordring på strak labb. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hunden Sussi (5) traff Mia Gundersen og de andre «Norske Talenter»-dommerne midt i hjertet, da hun tidligere i høst viste fram sine dressurkunster på scenen sammen med matmor Jessica Karlgren (38).

Fredag er de blant deltagerne som skal kjempe om å gå videre fra delfinalen til TV 2-programmet, og Jessica sier til Seoghør.no at både hun og hunden er nervøse.

- Det er jo mye som kan gå galt. Hun kan ha en dårlig dag eller jeg kan ha en dårlig dag. Men vi har planlagt mye nytt, som jeg håper folk vil like, og vi vil gjerne gå videre.

Jessica har holdt på med freestyle med hunder i fire år, og har deltatt i en rekke konkurranser i inn-og utland med Jessica.

- Vi trener opptil hver dag hele uken. Men som regel ligger det på tre fire dager i uken.


Jessica og Sussi tok sporty imot da vi utfordret hunden til å vise sine kunster til PSY-låten «Gagnam Style», som de siste månedene har gått som en farsott verden rundt.

Se resultatet i videoen øverst i saken!


«Norske Talenter» ser du på TV 2 fredager kl 19.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Linni danser «Gangnam Style»!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer